Udfordringer

I boligforeninger bor der mange mennesker under samme tag, og der er derfor megen trafik ind og ud af ejendommen. Det kan være svært for ejendomsadministratoreren at holde styr på alle nøgler til fx opgangs-, lejligheds-  og kælderdøre. Derfor kan der være et stort antal af nøgler i omløb, og nøglerne kan nemt ende i forkerte hænder. 

Desuden er der ofte mange omkostninger forbundet med tabte nøgler til lejligheder og fællesområder, når cylindre og nøgler skal skiftes. 

Hvor kan adgangskontrol og dørtelefoni bruges?

  • Boligforeninger
  • Bofællesskaber
  • Kollegier

Fordele ved adgangskontrol og dørtelefoni i boligforeninger

 

Piktogram blå cirkel med stregtegning af adgangskort

Skab overblik over antallet af adgangskort eller -brikker, der er i omløb i din boligforening.

Piktogram blå cirkel med stregtegning af hoveddør Åben alle døre til både fællesarealer, egen opgangsdør og lejlighedsdør med samme adgangskort eller -brik.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af mobil
Få besked på din mobil, når der bliver ringet på opgangsgøren og åben døren direkte med din mobil - uanset hvor du befinder dig.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af lys i en pære Reducerer omkostningerne til tabte eller glemte nøgler med nøglekort eller -brikker. Skulle en lejer miste sin nøglebrik eller sit adgangskort, kan du du nemt deaktivere det i systemet.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af ur og brugere
Giv tidsbestemte koder til eksempelvis håndværkere. 

Hvilken adgangsløsning skal jeg vælge?

    

Adgangskontrol

Herunder fremgår det hvilke adgangskontrolsystemer, vi anbefaler til boligselskaber og boligejendomme.

 

    

Låsesystemer

Herunder fremgår det hvilke mekaniske låsesystemer, vi anbefaler til boligselskaber og boligejendomme.

    

Dørtelefoni

Herunder fremgår det hvilke dørtelefoner, vi anbefaler til boligselskaber og boligejendomme.

 

Hvis I vil have uforpligtende personlig rådgivning om, hvilken løsning der er den rette til jeres boligforening, så kontakt os.

Referencer - Boligselskab

Læs mere om, hvordan vi har hjulpet andre boligforeninger med fleksible og omkostningseffektive adgangsløsninger. Vi tilbyder løsninger, som er tilpassede netop dit behov for sikkerhed. Vores løsninger er brugervenlige og fremtidssikrede, så de kan integreres i alle bygninger. 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvilken løsning der er den rette ud fra dine behov, er du velkommen til at kontakte os via linket i bunden.