Kunden

Kunde:
Boligselskabet SAB

Beliggenhed:
Sønderborg, Danmark

Installatør:
Bygma, Sønderborg

‏‏‎

Teknologi:
SMARTair® Zys

Installationsår:
2009

Udfordringen

Hos boligforeningen passede låsesystemet ikke længere til deres behov — og samtidig var der heller ikke tilfredshed med den måde administrationen af systemet fungerede i dagligdagen.

Derfor ønskede boligforeningen at få et system, som var mere fleksibelt og nemmere at administrere. Og samtidig skulle systemet også kunne indeholde et ubegrænset antal af brugere — det var et vigtigt krav fra boligforeningens side.

Nøglerne er udskiftet med elektronisk adgangskontrol

Dør med SMARTair adgangskontrol åbnes med nøglebrik

Løsningen

Boligforeningen endte med at vælge SMARTair®, som blev installeret på alle beboernes hoveddøre og kælderdøre. Og derudover fandt man også en løsning, så man kunne integrere de nuværende dørtelefoner i systemet — og dermed sparede boligforeningen omkostningerne til indkøb og installation af nye dørtelefoner.

Der var også mange andre fordele med SMARTair®. "For boligforeningen betød det meget, at systemet kunne håndtere et ubegrænset antal af brugere — og samtidig også at det var nemt at installere SMARTair®. Der skal nemlig ikke trækkes kabler, fordi SMARTair® læserne er batteridrevne" forklarer Lars Ellebæk Jensen fra Bygma i Sønderborg, som har stået for installationen af systemet i Kløvermarken og Hvedemarken.

SMARTair® er en investering i fremtiden.

- Lars Ellebæk Jensen
Bygma i Sønderborg

Fremtiden

Fremover skal det blot registreres i systemet, hvis en beboer mister sit adgangskort, at netop det kort skal spærres. Det er nemt og omkostningseffektivt på den lange bane. Derudover har boligforeningen heller ikke længere besværet med at skulle administrere nøgler, og fx omkode cylindre når beboer fraflytter lejlighederne. Alt dette klares nemlig via softwareprogrammet som administrerer SMARTair®.