Kunden

Kunde:
Fotostudie

Beliggenhed:
København, Danmark

‏‏‎

Løsning:
Yale Easy - enkel elektronisk lås

Installationsår:
2016

Udfordringen

Hos et fotostudie i København oplevede de, at bruge forholdsvis meget tid på administration af nøgler. Grunden til dette var bl.a. at fotostudiet lejer deres faciliteter ud på dagsbasis til forskellige freelance fotografer – og det betød at det var svært at bevare overblikket over udlånte nøgler, samt hvem der havde returneret nøglerne.

Derfor undersøgte Mikkel Jensen hvilke muligheder der var for at sikre fotostudiet bedre.

Løsningen

Løsningen blev at installere den elektroniske lås Yale Easy på indgangsdøren – og det har betydet meget for fotograferne på studiet.

Mikkel fortæller: ”Det har helt klart øget sikkerheden og betydet meget for vores nerver, at vi ikke længere har et ukendt antal nøgler i omløb. Og det er virkelig fedt, at vi ikke længere skal rode i vores lommer efter nøglen til studiet, når vi kommer slæbende med vores udstyr.”

Det har helt klart øget sikkerheden og betydet meget for vores nerver, at vi ikke længere har et ukendt antal nøgler i omløb.

- Mikkel Jensen
fotograf

Fremtiden

I fotostudiet har de med deres elektroniske lås Yale Easy fået et godt overblik over, hvem der har adgang til lokalerne.

Derudover er det organiseret sådan, at alle de faste fotografer har den samme kode – og lejerne får tildelt en anden kode. Og den kode som lejerne bliver tildelt sørger Mikkel for at udskifte jævnligt.

Download materiale