Kunden

Kunde:
GF Forsikring

Beliggenhed:
Odense, Danmark


‏‏‎

Løsning:
ARX Adgangskontrol

Installationsår:
2008

Udfordringen

Da GF Forsikring gik i gang med at renovere hovedkontoret i Odense, var intentionen at skabe et intelligent hus, hvor alt var bygget op omkring high-tech elementer, og hvor adgangskontrol let kunne kombineres med husets tyverialarmer.

Det nye adgangskontrolsystem skulle således give den bedste og smarteste sikring af virksomheden, samtidig med at medarbejderne ikke måtte føle, at de gik rundt i et fængsel.

Løsningen

Med ASSA ABLOYs ARX Access har GF Forsikring fået et adgangskontrolsystem, der matcher de andre intelligente elementer i huset og kan integreres med andre systemer som f.eks. tyveri- og brandalarmer samt tidsregistrering.

Ifølge Michael Jakobsen fra firmaet Henry Jensen A/S, der var rådgivende ingeniør for GF Forsikring, var ASSA ABLOY de eneste, der kunne leve op til virksomhedens krav:

- For GF Forsikring var det vigtigt, at huset var sikret fra top til tå, uden at medarbejderne lod mærke til det. De måtte ikke føle, at de var spærret inde. Og det kunne ASSA ABLOYs ARX Access løsning leve op til. Medarbejderne er helt fri for at bruge nøgler, men på samme tid har virksomheden fuld kontrol over, hvem der kommer og går.

- ARX Access er meget brugervenligt og nemt at administrere. Det er absolut en løsning, som jeg vil anbefale til andre kunder fremover.

For GF Forsikring var det vigtigt, at huset var sikret fra top til tå, uden at medarbejderne lod mærke til det. De måtte ikke føle, at de var spærret inde. Og det kunne ASSA ABLOYs ARX Adgangskontrolsystem leve op til.

- Michael Jakobsen

Fremtiden

Med ARX Access løsningen har GF Forsikring kun én brugerflade. Hele systemet er let at opdatere, giver høj sikkerhed og kan udvides, så det matcher virksomhedens behov – også i fremtiden.

Download materiale

ARX - adgangskontrol

» Download brochure om ARX - online adgangskontrol og inbrudsalarm. 24 sider.

Varenr. M8215

ARX - sikkerhedssystem

» Download brochure om ARX sikkerhedssystem med alarm og adgangskontrol. 16 sider.

Varenr. M8298