Kunden

Kunde:
Skagen Varmeværk

Beliggenhed:
Skagen, Danmark

Installatør:
Skagen Nøgle og Låseservice

‏‏‎

Løsning:
System 640

Installationsår:
2011

Udfordringen

Skagen Varmeværk havde brug for nye låse i forbindelse med etablering af en ny kontorbygning som nabo til varmeværket og en eksisterende bygning. Varmeværket ville derfor udskifte et godt 30 år gammelt låsesystem fra Serie 500 med en konkurrencedygtig løsning uden at gå på kompromis med nøglesikkerhed og –kontrol.

Løsningen

Skagen Varmeværk blev en af de første kunder, der fik installeret System 640 fra ASSA ABLOY, der giver god sikkerhed til en fornuftig pris i bygninger, hvor man ikke nødvendigvis har behov for den højeste sikkerhed. System 640 er dermed et sikkert alternativ til Serie 600 og Serie 500 låsesystemer. Det giver standard sikkerhed, men forhindrer omløb af uautoriserede nøgler.

95 procent af komponenterne i System 640 findes allerede i dp systemer. Systemet er patenteret, og Skagen Varmeværk har dermed fuld kontrol over, hvem der har fået udleveret hvilke nøgler, for System 640 arbejder også sammen med Performer. Nøglen til System 640 er nikkelfri som standard.

Systemet fungerer upåklageligt med den ønskede sikkerhed.

- Jan Andersen
Skagen Nøgle og Låseservice

Fremtiden

”Kunden er rigtig godt tilfreds med systemet, der fungerer upåklageligt med den ønskede sikkerhed uden at det har været nødvendigt at gå på kompromis med nøglesikkerhed og –kontrol,” siger Jan Andersen fra Skagen Nøgle og Låseservice. ”Kunden er endvidere tilfreds med systemets robusthed, hvilket er meget afgørende her i Skagen, hvor vejrlig og miljø er meget hårdt”.