Kunden

Kunde:
Skattecenter Esbjerg

Beliggenhed:
Esbjerg, Danmark

‏‏‎

Teknologi:
ARX adgangskontrol

Installationsår:
2008

Udfordringen

Skattecenter Esbjerg havde et gammelt låsesystem med stiftnøgler, som var slidt op og umuligt at få reservedele til. Derfor var det nødvendigt at skifte låsesystem, og belært af erfaring ønskede man et system, som var fremtidssikret, så skattecenteret ikke kom i samme situation igen.

Løsningen

Skattecenter Esbjerg valgte ASSA ABLOYs adgangskontrolsystem ARX, da det giver mulighed for at skifte softwaren ud, hvis behovene ændrer sig. Samtidig løste systemet et voksende problem med bortkomne nøgler, da man blot fjerner den enkelte profil i systemet.

Finn Lassen fra Skattecenter Esbjerg fortæller:
- Vi er rigtig glade for det nye system og de muligheder, det giver os for at styre dørene med individuelle åbningstider og spærre nøglebrikker, der er blevet væk.

- Medarbejderne er også glade for nøglebrikkerne, som de bare behøver at køre forbi panelerne, når de skal ind og ud.

Vi er rigtig glade for det nye system og de muligheder, det giver os for at styre dørene med individuelle åbningstider og spærre nøglebrikker, der er blevet væk.

- Finn Lassen
Skattecenter Esbjerg

Fremtiden

Med ARX Access har Skattecenter Esbjerg fået et fremtidssikret adgangskontrolsystem, som bevarer et højt sikkerhedsniveau uanset ændringer i behov og personalesammensætning. Samtidig er der mulighed for at integrere og samkøre med eventuelle andre systemer, hvis der skulle blive behov for dette.

Download materiale

ARX - adgangskontrol

» Download brochure om ARX - online adgangskontrol og inbrudsalarm. 24 sider.

Varenr. M8215

ARX - sikkerhedssystem

» Download brochure om ARX sikkerhedssystem med alarm og adgangskontrol. 16 sider.

Varenr. M8298