Kunden

Kunde:
BC Hospitality Group
AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Beliggenhed:
København, Danmark

Montør:
SERA Hotelsikkerhed

‏‏‎

Løsning:
ASSA ABLOY dørlukkere DC700

Installationsår:
2015

Udfordringen

Da AC Hotel Bella Sky for nylig skiftede ejere, blev der også sat nye krav til sikkerheden på hotellet. Derfor fik Kasper Færk Jacobsen, som er teknisk manager hos AC Hotel Bella Sky, til opgave at finde en dørlukker som kunne blive installeret på hotellets 812 værelser.

Med hjælp fra Tommy Andersen, som er daglig leder hos SERA Hotelsikkerhed, endte hotellet med at lave tre prøveinstallationer med forskellige dørlukkere. Dermed kunne de nemt afgøre hvilken dørlukker der passede bedst til deres behov og ønsker.

Løsningen

Med afsæt i de krav, valgte AC Hotel Bella Sky en dørlukker fra ASSA ABLOY, og SERA Hotelsikkerhed installerede samtlige dørlukkere. En af grundene til at dørlukkeren blev valgt, var bl.a. at gæsten nemt og hurtigt kunne lukke døren selv, uden at det ville resultere i at døren smækkede i.

Derudover var der også en anden stor fordel ved at vælge lige netop dørlukkeren fra ASSA ABLOY. Tommy Andersen fortæller; ”Med dørlukkeren fra ASSA ABLOY kan man justere akslen som sidder under kabinettet, og det giver en stor fordel i forhold til at få dørlukkeren til at passe på relative små områder.” 

Med dørlukkeren fra ASSA ABLOY kan man justere akslen som sidder under kabinettet, og det giver en stor fordel i forhold til at få dørlukkeren til at passe på relative små områder." 

Tommy Andersen, daglig leder hos SERA Hotelsikkerhed.

Fremtiden

AC Hotel Bella Sky har med de nye dørlukkere fået en løsning som passer rigtig godt ind på værelserne – og sikkerhedsmæssigt lever produktet også op til deres krav.

Download materiale

Dørlukkere

» Download brochure om ASSA ABLOY dørlukkere til erhvervsbyggeri, institutioner, museer m.v. 24 sider.

Varenr. M8297