DC700 dørlukkere sikrer dørene på hotel Bella Skys 812 værelser

/global/scaled/3513x1757x0x0x1020x510/Local-assaabloyopeningsolutionsDK-Erhverv-hotel-vandrerhjem-AC-Hotel-Bella-Sky-doerlukker-butik.jpg

AC Hotel Bella Sky havde brug for dørlukkere til at sikre deres 812 værelser. Brandsikkerheden skulle være i top, samtidig med gæsten selv skulle kunne lukke døren nemt og hurtigt. Bella Sky lavede derfor prøveinstallationer af tre forskellige modeller. Valget faldt på ASSA ABLOY dørlukkere DC700, som yderligere havde den fordel, at de var nemme at installere på relativt små områder.

Kunden

Kunde:
BC Hospitality Group
AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Beliggenhed:
København, Danmark

Montør:
SERA Hotelsikkerhed

‏‏‎

Løsning:
ASSA ABLOY dørlukkere DC700

Installationsår:
2015

Hotellets gæster kan nemt selv lukke døren selvom den har dørlukker på

Glasdørene ind til hotellets restaurtant har også dørlukkere, så dørene lukkes let og lydløst

Udfordringen - Nye krav til sikkerheden på AC Hotel Bella Sky

Da AC Hotel Bella Sky for nylig skiftede ejere, blev der også sat nye krav til sikkerheden på hotellet. Derfor fik Kasper Færk Jacobsen, som er teknisk manager hos AC Hotel Bella Sky, til opgave at finde en dørlukker som kunne blive installeret på hotellets 812 værelser.

Med hjælp fra Tommy Andersen, som er daglig leder hos SERA Hotelsikkerhed, endte hotellet med at lave tre prøveinstallationer med forskellige dørlukkere. Dermed kunne de nemt afgøre hvilken dørlukker der passede bedst til deres behov og ønsker.

Med dørlukkeren fra ASSA ABLOY kan man justere akslen som sidder under kabinettet, og det giver en stor fordel i forhold til at få dørlukkeren til at passe på relative små områder." 

Tommy Andersen, daglig leder hos SERA Hotelsikkerhed.

Stemningsfuld restaurant med panoramaudsigt

Stilfuld indretning på Bella Sky

Løsningen - Dørlukkere for en let adgang rundt i bygningen

Med afsæt i de krav, valgte AC Hotel Bella Sky en dørlukker fra ASSA ABLOY, og SERA Hotelsikkerhed installerede samtlige dørlukkere. En af grundene til at dørlukkeren blev valgt, var bl.a. at gæsten nemt og hurtigt kunne lukke døren selv, uden at det ville resultere i, at døren smækkede i.

Derudover var der også en anden stor fordel ved at vælge lige netop dørlukkeren fra ASSA ABLOY. Tommy Andersen fortæller; ”Med dørlukkeren fra ASSA ABLOY kan man justere akslen som sidder under kabinettet, og det giver en stor fordel i forhold til at få dørlukkeren til at passe på relative små områder.” 

Dørlukkere

» Download brochure om ASSA ABLOY dørlukkere til erhvervsbyggeri, institutioner, museer m.v. 24 sider.

Varenr. M8297