SMARTair® styrer adgangskontrollen for tusindvis af gæster på Danhostel i Ishøj

Danhostel Ishøj Strand har hvert år flere tusind gæster. Nøgler skifter hænder hver eneste dag. Med SMARTair® elektronisk adgangskontrol er der styr på sikkerheden. Og tabes en nøglebrik er det nemt og hurtigt at kode en ny.

Kunden

Kunde:
Danhostel Ishøj

Beliggenhed:
Ishøj, Danmark

Installatør:
Nordkystens Låse

‏‏‎

Teknologi:
SMARTair®

Installationsår:
2017

Udfordringen - Manglende tilbagelevering af nøgler

Tæt på København og Køge Bugts naturoplevelser ligger Danhostel Ishøj Strand. Hos Danhostel Ishøj Strand har de 40 værelser - og derudover har de også en campingplads, som har plads til 70 campingvogne og 50 telte. I alt råder de over 60.000 m2 skønt naturareal.

Med tusindvis af årlige gæster på vandrehjemmet og campingpladsen er det ikke til at undgå, at der ind imellem er gæster, som taber eller glemmer at aflevere deres nøgler. Derfor valgte Danhostel Ishøj at investere i et adgangskontrolsystem fra ASSA ABLOY.

”Hvis en gæst taber sit kort, så skal koden bare laves om – og det tager 5 minutter. Derudover skal man ikke have nye låse i. Så det fungerer bare godt.”

Kim Jacobsen
Forpagter Danhostel Ishøj Strand

Dioden på SMARTair® lyser grøn, når nøglebrikken har adgang til døren

Forpagter Kim Jacobsen viser, hvor nemt det er at kode et nyt nøglekort

Løsningen - SMARTair® adgangskontrolsystem gør det nemt at deaktivere nøglekort

Danhostel Ishøj valgte et SMARTair® adgangskontrolsystem, som er blevet installeret på samtlige værelser, fællesbygninger og indgang til campingpladsen. Med systemet får hver medarbejder og gæster en nøglebrik eller adgangskort, som giver adgang til de områder, der er brug for. Hver SMARTair® enhed er nemlig kodet, og hver enhed ved nøjagtig, hvilke nøglebrikker eller kort der har adgang til at tilgå den dør, som enheden er installeret på.

En af de helt store fordele ved systemet er, at det er nemt at opretholde en konstant høj sikkerhed på bygningerne. Kim Jacobsen, som er forpagter på Danhostel Ishøj fortæller: ”Hvis en gæst taber sit kort, så skal koden bare laves om – og det tager 5 minutter. Derudover skal man ikke have nye låse i. Så det fungerer bare godt.”

Nordkystens Låse har stået for at installere SMARTair® adgangskontrolsystemet hos Danhostel Ishøj. 

”Det adgangskontrolsystem Danhostel Ishøj har valgt kan bl.a. styres via deres telefoner. Så hvis der skal laves en nødåbning sent om aftenen, kan det lade sig gøre via ens telefon – og det er uanset hvor man befinder sig.”    

Hans Henrik Brolev
Nordkystens Låse

Fremtiden - En nemmere hverdag

Hos Danhostel Ishøj er personale og gæster meget glade for SMARTair®, som har gjort hverdagen nemmere. SMARTair® er brugervenligt og nemt at gå til – og skulle behovet for sikring ændre sig kan Danhostel Ishøj nemt opgradere eller udvide SMARTair®.

Derudover er det i systemet nemt og hurtigt at oprette nye nøglebrikker, fjerne tabte adgangskort eller ændre i brugerrettigheder. Samtidig er omkostningerne til omlægning af låsecylindre ikke længere nødvendige.

SMARTair® kodeenhed

Displayet lyser rødt, hvis nøglebrikken ikke har adgang

SMARTair® - adgangskontrol

» Download brochure om SMARTair® - effektivt og brugervenligt adgangskontrolsystem med MIFARE teknologi. 16 sider.

Varenr. M8256