Kunden

Kunde:
Hotel SP34, Brøchner Hotels

Beliggenhed:
København, Danmark

‏‏‎

Teknologi:
SMARTair® Hotel

Installationsår:
2014

Udfordringen - En renovering krævede en opgradering af sikkerheden

Gennem den seneste tid har Hotel SP34 gennemgået en omfattende modernisering, og da hotellet igen var klar til at modtage gæster, var værelsesantallet blevet forøget. Brøchner Hotels, som ejer Hotel SP34, havde nemlig købt to af de bygninger som lå ved siden af det oprindelige hotel. Samtidig havde hotellet skiftet navn – før hed det Hotel Fox.

Under renoveringen af hotellet stod det klart for Søren Brøchner, at hotellet også skulle have opgraderet sikringen. Før havde hotellet et klassisk låsesystem, som til tider kunne være en omkostningstung og tidskrævende løsning, hvis en nøgle forsvandt.

Cool ny bar og reception på Hotel SP34 efter renoveringen

Flot loungeområde i afslappet skandinavisk stil

Løsningen - Adgangskontrol specielt udviklet til hoteller

Med baggrund i de krav der var stillet i udbudsmaterialet, var det adgangskontrolsystemet SMARTair® Hotel, som endte med at være den løsning, der blev valgt til Hotel SP34. Adgangskontrolsystemet kunne bl.a. integreres med det eksisterende hotelsystem, og det var en stor fordel.

SMARTair® Hotel er specielt velegnet til hoteller, hostels og vandrerhjem, som specifikt har brug for fx "check-in" og "check-ud" funktioner. Derudover passer adgangskontrolsystemet godt ind på Hotel SP34, hvor der er gjort meget ud af indretningen og udsmykningen – der ligger mange tanker og overvejelser bag det interiør, som bruges på Hotel SP34. Hotellet er indrettet i en flot, hyggelig og minimalistisk skandinavisk stil.

SMARTair® Hotel adgangskontrol er nem at administrere

Døren til hotelværelset åbnes med en nøglebrik

En af de helt store fordele ved SMARTair® Hotel løsningen er, at systemet er meget brugervenligt og nemt at anvende.

- Søren Brøchner, ejer af Hotel SP34 og Brøchner Hotels Group

Hotel SP34 er det første hotel i Danmark som har fået installeret SMARTair® Hotel. Det er Kemp & Lauritzen som har stået for installationen af systemet, og ifølge Mike Andersen, som er sikringskonsulent hos Kemp & Lauritzen, vil man se flere hoteller fremover med SMARTair® Hotel installeret grundet brugervenligheden.

Der er stadig mange hoteller som bruger et almindeligt låsesystem, og når det til tider sker, at en gæst mister sin nøgle, er det at få udskiftet låsecylinderne en ærgerlig omkostning. Hvis et adgangskort fra SMARTair® Hotel forsvinder, kan det hurtigt kodes ud af systemet – og sikkerheden er dermed hurtigt genoprettet, uden nogen form for udgifter.

Fremtiden - En god, økonomisk investering

Med adgangskontrolløsningen har Hotel SP34 investeret i en fremtidssikret løsning, som lever op til de krav, der bliver stillet til sikring af hoteller i København.

Derudover har SMARTair® Hotel øget sikkerheden for både gæster og personale, og er en mere økonomisk fornuftig løsning på den lange bane — og på Hotel SP34 er de glade og tilfredse med systemet.