Udfordringer

Det kan være svært at holde overblik over de mange nøgler, der er i omløb blandt studerende og medarbejdere på en uddannelsesinstitution.

Der er måske brug for et adgangssystem til flere dørtyper til fx undervisningslokaler, auditorier, kontorer og laboratorier. Det kan tilmed være svært at holde overblik mellem adgangssystemer, bibliotekslånerkort og betalingskort i kantinen.

Nøgler kan nemt forsvinde eller ende i de forkerte hænder. Det kan være en finansiel omkostning at skifte et mekanisk låsesystem, og sikkerheden og trygheden kan mindskes, hvis en nøgle ender i de forkerte hænder.

Hvor kan adgangskontrol og låsesystemer bruges?

  • Skoler
  • Gymnasier
  • Universiteter

Fordele ved adgangskontrol på uddannelsesinstitutioner

 

Piktogram blå cirkel med stregtegning af lyspære

Reducerer omkostnignerne, hvis studerende eller medarbejdere skulle miste deres nøglekort eller -brik.

Piktogram blå cirkel med stregtegning af computer og brugere Spar tid på administrering af nøgler til alle brugere på skolen eller universitetet. Du kan kode et adgangskort eller en nøglebrik med personlige adgangsrettigheder på 2 min.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af ur og brugere
Nemt at give adgangsrettigheder til eksempelvis brugere af skolens gymnastiksale i et bestemt tidsrum.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af adgangskort
Individuelle adgangsrettigheder - Medarbejdere og studerende kan have deres egen personlige nøglebrik, der giver dem adgang til lige præcis de områder, de har behov for.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af mobil
Slut med fysiske nøgler. Du kan bruge mobilen til at åbne alle døre. 

Hvilken adgangsløsning skal jeg vælge?

    

Adgangskontrol

Herunder fremgår det hvilke adgangskontrolsystemer, vi anbefaler til uddannelsesinstitutioner.

    

Mekaniske låsesystemer

Herunder fremgår det hvilke mekaniske låsesystemer, vi anbefaler til uddannelsesinstitutioner. 

Hvis I vil have uforpligtende personlig rådgivning om, hvilken løsning der er den rette til jeres skole eller universitet, så kontakt os.

Referencer - Skole & uddannelse

Læs mere om vores løsninger speciffikt til uddannelsesinstutioner i vores referencehistorier. Vi leverer komplette løsninger specifikt til din uddannelsesinstitution. Løsningerne er fremtidsikrede, og kan integreres i hvilken som helt type af bygning. 

Hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger ud fra dit behov for sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os via linket nederst på siden.