Kunden

Kunde:
KVUC

Beliggenhed:
København, Danmark

‏‏‎

Teknologi:
SMARTair®

Installationsår:
2008

Udfordringen

På KVUC var der tidligere rigtig mange nøgler i omløb, og det var vanskeligt at holde styr på, hvor de var henne. Samtidig var der store administrative problemer, når der skulle udlånes og tilbageleveres nøgler fra f.eks. vikarer og håndværkere. Og det var både dyrt og besværligt at udskifte alle cylindre, når en A-nøgle forsvandt.

Løsningen

Til de nyrestaurerede lokaler i hjertet af København valgte KVUC derfor at udskifte 120 låse og 300 sæt nøgler med SMARTair® enheder. Nu er der hele tiden fuldstændig styr på, hvor alle nøgle-brikker er henne, og hvem der har adgang til hvilke lokaler.

"Nu kan jeg bare annullere det pågældende adgangskort, hvis det er væk. Jeg kan endda udstede en brik eller kort, som kun fungerer i en bestemt periode. Så hvis vi har en håndværker, som skal bruge en nøgle, kan jeg give ham en brik eller kort, der fungerer så længe, som arbejdet står på. På den måde er det ikke nogen katastrofe, hvis vi ikke får den tilbage. Samtidig har jeg fuldstændig styr på, hvor mange adgangskort vi har i omløb, og hvilke der giver adgang til bestemte lokaler,” siger inspektør Søren Mielche og forsætter:

"Jeg tror, at lærerne og det administrative personale bliver rigtig glade for det nye system og er sikker på, at det både letter hverdagen og højner sikkerheden."

Hvis vi har en håndværker, som skal bruge en nøgle, kan jeg give ham en brik eller kort, der fungerer så længe, som arbejdet står på.

- Søren Mielche fra KVUC

Fremtiden

SMARTair® er kompatibelt med resten af ASSA ABLOYs sortiment inden for elektronisk adgangskontrol. Derfor er det nemt og hurtigt at opgradere eller udvide adgangskontrolsystemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig for KVUC.

Download materiale

SMARTair® - adgangskontrol

» Download brochure om SMARTair® - effektivt og brugervenligt adgangskontrolsystem med MIFARE teknologi. 16 sider.

Varenr. M8256