Kunden

Kunde:
Syddansk Universitet

Beliggenhed:
Odense, Danmark

‏‏‎

Løsning:
ASSA ABLOY dørautomatik

Installationsår:
2008

Udfordringen

På Syddansk Universitet udfører de studerende og forskere dagligt mange forskellige forsøg. Flere af disse forsøg er af en sådan art, at forskelligt forsøgsudstyr bliver anvendt, og derfor transporteres forsøgene ofte fra et lokale til et andet. Det foregår typisk med rulleborde, som gør åbning og lukning af døre til en udfordring, fordi rullebordet som regel befinder sig mellem døren og personen.

Løsningen

Syddansk Universitet har derfor fået installeret dørautomatik i det nyeste afsnit af Universitetet. Det har gjort den daglige færden på universitetet meget nemmere, da det nu er muligt at passere døråbninger, selvom hænderne ikke nødvendigvis er frie til at åbne og lukke dørene.

Bredden i ASSA ABLOYs sortiment har været en vigtig faktor for Syddansk Universitet. Det har gjort det muligt at anvende dørautomatik på alle typer døre, fra almindelige døre til branddøre og smalprofil døre.

Dørautomatikken passer endvidere sammen med de øvrige sikringsløsninger som fx universitetets elektromagnetiske låse. Det betyder også, at der er overensstemmelse mellem design, materialer og overflader, hvilket giver et flot samlet indtryk af omgivelserne.

Fremtiden

ASSA ABLOYs brede sortiment inden for dørautomatik betyder, at systemet nemt kan udvides og tilpasses nye typer døre, uden at man behøver at gå på kompromis med samspillet mellem løsningerne.