Kunden

Kunde: 
MCH Messecenter Herning

Beliggenhed: 
Herning, Danmark

‏‏‎

Adgangskontrolsystem:
ARX

Installationsår:
2011

Udfordringen

Jyske Bank BOXEN er med en tilskuerkapacitet på 15.000 Danmarks største indendørs multifleksible hal og en del af Messecenter Herning. Det stiller meget store krav til effektiv låsestyring og let adgang for både personale og gæster.

Løsningen

For at kunne leve op til både høj sikkerhed og adgangskomfort har hver af Jyske Bank Boxens 600 døre og indgange enten fået installeret en ny lås, et panikbeslag, en dørlukker, elektroniske dørgreb eller kortlæsere til personlige elektroniske nøglekort, så adgang og færdsel bliver let og sikker.

Alle nye låse, kortlæsere og dørgreb er fra ASSA ABLOY og giver en avancereret udbygning af de låseløsninger, Messecentret havde i forvejen, og sikrer høj brugervenlighed, driftssikkerhed og stilfuld indretning.

Hele Boxen kan nu styres centralt via et online sikkerhedssystem, ARX, der giver personalet mulighed for at administrere de større adgange via fjernstyring. Både adgange, alarmer og elevatorer indstilles via systemet på computeren, og det er samtidig muligt at regulere belysning, som f.eks. kan dæmpes, når gæster forlader et rum.

Hele Boxen kan nu styres centralt via et online sikkerhedssystem.

- Lars Hoffmann,
Sikkerhedschef

Fremtiden

MCH's sikkerhedschef Lars Hoffmann er godt tilfreds med det nye sikkerhedssystem og de tilhørende produkter, som han overvejer at installere i resten af MCH:

”Vores nye adgangskontrolsystem i Boxen er fordelagtigt, fordi vi let kan integrere andre produkter i systemet. I længden er det bedre kun at have ét sikkerhedssystem at udbygge”, fortæller Lars Hoffmann.

Download materiale

ARX - sikkerhedssystem

» Download brochure om ARX sikkerhedssystem med alarm og adgangskontrol. 16 sider.

Varenr. M8298