Tryghed og tilgængelighed for borgere og medarbejdere i plejesektoren

/global/scaled/4642x2020x0x525x1000x435/Local-assaabloyopeningsolutionsDK-Erhverv-sundhed-og-pleje-aeldre-dame-aabner-doer-til-plejecenter-dagmargaarden.jpg

Mistede nøgler koster hvert år sundheds- og plejesektoren millioner af kroner. Bortkomne nøgler skaber utryghed hos borgere og medarbejdere. Med en sikkerhedsløsning fra ASSA ABLOY er trygheden sikret. Vi er Danmarks største leverandør til låse- og sikringsmarkedet og har mange års erfaring med sikring og tilgængelighed i hjemmeplejen, på plejehjem og på sygehuse.

Udfordringer

I sundhedssektoren er der ofte flere fortrolige områder, som kun personalet må få adgang til såsom medicinskabe, og som derfor kræver sikker aflåsning. Derfor kan medarbejderne ende med at bære rundt på flere nøgler for at få adgang til alle de områder, de har behov for.

Der bruges desuden mange ressourcer på at uddele nøgler til personale, håndværkere osv., og det er dyrt, når der bliver tabt fysiske nøgler, som så skal erstattes.

Hvor kan adgangskontrol bruges?

  • Hospitaler
  • Klinikker (læge, tandlæge, specialklinikker)
  • Plejehjem og ældrecentre (Ældre, demente og/eller personer med særlige behov.)
  • Forskningscentre

Fordele ved adgangskontrol i sundhedssektoren

 

Piktogram blå cirkel med stregtegning af ur og brugere
Nemt at give adgangsrettigheder til besøgende og andre personer, der kun skal have adgang til bestemte områder i et specifikt tidsrum.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af adgangskort
Åben alle døre og skabe med samme adgangskort eller -brik.
Piktogram blå cirkel med stregtegning af en bruger Du kan hele tiden holde styr på, hvem der har åbnet de pågældende døre og skabe i realtid. Så går du ikke på kompromis med sikkerheden, idet du kender brugshistorikken. 
Piktogram blå cirkel med stregtegning af lyspære Reducerer omkostningerne til tabte eller glemte nøgler. Skulle en beboer eller medarbejder miste sin nøglebrik eller sit nøglekort, kan du du nemt deaktivere det i systemet. 
Piktogram blå cirkel med stregtegning af vaerdiskab Sikker aflåsning af fortrolige områder som medicinskabe og personaleområder.

Hvilken adgangsløsning skal jeg vælge?

    

Adgangskontrol

Herunder fremgår det hvilke adgangskontrolsystemer, vi anbefaler til sundhedssektoren.

    

Mekaniske låsesystemer

Herunder fremgår det hvilke mekaniske låsesystemer, vi anbefaler til sundhedssektoren.

 

Hvis I vil have uforpligtende personlig rådgivning om, hvilken løsning der er den rette til jeres behov, så kontakt os.

Referencer - Sundhed og pleje

Dyk ned i vores mange referencehistorier fra sundheds- og plejesektoren her. Se hvordan vi har hjulpet andre med omkostningseffektive løsninger, der passede til lige netop deres behov. Vi tilbyder komplette løsninger, der lever op til de højeste krav til sikkerhed og bekvemmelighed. Vores løsninger er fremtidssikrede og kan integreres i alle typer af bygninger.

Kontakt os meget gerne via linket i bunden, hvis du har lyst til at høre mere om, hvilken løsning, der er den rigtige til lige præcis dine behov.