Kunden

Kunde: 
Aintree University Hospital

Beliggenhed: 
Liverpool, UK

Aperio® partnere:
Grantfen & Inner Range 

‏‏‎

Installerede Aperio® enheder:
Cirka 200 Aperio® Online langskilte

Installationsår:
2013-16

Udfordringen - Manglende historik i eksisterende adgangskontrolsystem

Historik

Som led i en renovering af A & E på GBP 35 mio. og andre akutplejeydelser søgte sygehusets fond en opgradering til sit adgangskontrolsystem. De ønskede adgangsteknologi med et dokumenteret historik i sundhedssektoren.

Et tæt samarbejde med eksisterende sikkerhedsudbydere, Grantfen og Inner Range, ville være afgørende for projektets succes.

‏‏‎

Vigtige krav omfattede:
  • Fleksibel, skalerbar adgangskontrol for at strømline operationer, udvide offentlighedens adgang, samtidig med at der opretholdes begrænsninger for følsomme områder

  • Et trådløst system, så installationen ikke vil forstyrre det daglige arbejde på hospitalet

  • Integration mellem hardware fra flere leverandører

  • En løsning, der kunne installeres omkostningseffektivt

Løsningen - Aperio® batteridrevne låse med nem installation

Åben arkitektur

ASSA ABLOY samarbejdede med Grantfen og Inner Range om at levere en samlet platform, der kombinerede adgangskontrolsystemet Integriti med Aperio® batteridrevne langskilte. Da Aperio® er bygget på åben arkitektur, er integrationen problemfri.

Aperio® tilbød et simpelt alternativ til en kompliceret kablet løsning uden behov for at ændre dørene.

‏‏‎

Omkostningsbesparelser

Aperio® sparer hospitalet penge, når løsningen er driftsklar. Kablede låse er drevet af en altid tilsluttet elforsyning. Aperio® låse på den anden side "vågner kun op", når de aktiveres af brugerens legitimation.

Og fordi Aperio®-komponenter er drevet af standardbatterier, er vedligeholdelse let: en simpel udskiftning af batteriet efter ca. 2 år.

Aperio® langskilte viste sig at være de mest omkostningseffektive og udgjorde en sikkerhedsløsning for hospitalet, der var nem at installere.

- Sue McIntyre, General Manager, Grantfen

Aperio® - adgangskontrol med trådløs låseteknologi

» Download brochure om Aperio® - Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi. Glem alt om nøgler! Skift til Aperio®. 8 sider.

Varenr. M8218