Kunden

Kunde:
Aalborg Kommune

Beliggenhed:
Aalborg, Danmark

Installationsår:
2015

‏‏‎

Installerede CLIQ® enheder:
3.000 CLIQ® cylindre & 10.000 nøgler til hjemmeplejen; 100 CLIQ® cylindre & 100 nøgler til Aalborg Beredskabscenter, plus væghængte & mobile CLIQ® programmeringsenheder

Udfordringen

I hjemmeplejen i Aalborg havde man et gammelt mekanisk låsesystem, som var slidt og trængte til en udskiftning. Samtidig brugte man også mange arbejdstimer på administration af nøgler til borgerne.

Derfor handlede det om, at finde en sikker og fleksibel løsning, som ville passe til brugernes behov og samtidig være omkostningseffektiv på den lange bane.  

Løsningen

Aalborg kommune valgte CLIQ® som løsningen, fordi det elektroniske låsesystem kunne skræddersyes til lige netop deres behov. Mistes der eksempelvis en nøgle, kan den omgående kodes ud af systemet, uden at låsecylinderen skal skiftes eller kodes om. Sikkerheden er dermed hurtigt genoprettet. Administrationen af CLIQ® foregår via en almindelig pc, og det er også her man giver forskellige personer eller grupper adgang til forskellige steder alt efter, hvad der er behov for.

Oprindeligt startede en anden installatør med at installere låsesystemet, men efter nogen tid overtog Beredskabscenter Aalborg selv opgaven. Siden da har over 2500 borgere som får besøg af hjemmeplejen fået installeret CLIQ®, og det er Beredskabscenter Aalborgs egen låsesmedeafdeling som installerer og administrerer låsesystemet. Og fordi de har deres egen låsesmedeafdeling, er de dermed også det første beredskabscenter i Danmark som er sølv certificeret forhandler hos ASSA ABLOY.

Udover deres låsesmedeafdeling, har Beredskabscenter Aalborg bl.a. egen vægtertjeneste, biler som afhenter post hos kommunale institutioner og parkeringsvagter som bliver benyttet af flere kommuner landet over. Og de er også rådgivere for kommunen om forhold inden for sikring og brand.

Vi dækker et relativt stort geografisk område i Aalborg kommune, og til det formål er CLIQ® ideelt og meget velegnet.

- Poul Vestergaard Larsen
Funktionsleder i logistikafdelingen
Beredskabscenter Aalborg

Fremtiden

Indtil videre har over 2500 borgere i Aalborg kommune fået installeret CLIQ® cylindre. Og CLIQ® har gjort arbejdsgangen mere effektiv og fleksibel for hjemmeplejen — og borgerne har oplevet en øget sikkerhed.

Download materiale

CLIQ® og CLIQ® Remote - låsesystemer

» Download brochure om CLIQ® og CLIQ® Remote låsesystemer til erhverv. 12 sider.

Varenr. M8204