Kunden

Kunde:
Randers Kommune 

Beliggenhed:
Randers, Danmark

‏‏‎

Teknologi:
CLIQ® Låsesystem

Installationsår:
2008

Udfordringen - Gammelt låsesystem levede ikke op til brugernes behov

Når man arbejder inden for ældreområdet, handler en stor del af dagligdagen om at skabe trygge rammer for klienterne bl.a. ved at kunne låse ordentligt af. I hjemmeplejen i Randers havde man et gammelt mekanisk låsesystem, der var slidt op og trængte til udskiftning. Med over 2.000 nøgler i omløb handlede det om at finde en fleksibel løsning, der ville passe til alle brugernes behov.

Med over 2.000 nøgler i omløb handlede det om at finde en fleksibel løsning, der ville passe til alle brugernes behov.

- Randers Kommune

Løsningen - CLIQ® låsesystem skræddersyes til de enkelte behov

Randers Kommune valgte ASSA ABLOYs CLIQ® løsning, fordi det intelligente låsesystem kan skræddersyes til lige netop deres behov og på samme tid let kan justeres, når der sker ændringer. Hvis en ansat eksempelvis taber sin nøgle, kan systemet omstilles med det samme, så de ældre randrusianere ikke behøver føle sig utrygge. Omstillingen foregår via en almindelig pc, hvor de enkelte nøgler kodes. Det er også på pc’en, at man giver forskellige personer eller grupper adgang til forskellige steder alt efter, hvad der er behov for.

Derudover kan man med CLIQ® se, hvem der har været hvor og hvornår og ikke mindst spærre en enkelt nøgle uden at skifte hele systemet ud f.eks. ved afskedigelser og nyansættelser. På den måde undgår man også misforståelser i forhold til medarbejdere og de pårørende, fordi man nemt kan tjekke, hvor alle medarbejdere har været.

Fremtiden - En høj sikkerhed bevares upåvirket af ændringer

Randers Kommune har valgt et fremtidssikret låsesystem, der bevarer det høje sikkerhedsniveau upåvirket af ændringer – selv efter mange års brug og en masse nye klienter og medarbejdere. Med CLIQ® har de fået et system, som uden tvivl kan betale sig på lang sigt specielt set i lyset af de mange nøgler og medarbejdere, som de konstant har i omløb.