Find nærmeste forhandler

No Data
Filtrér

Type

Produktcertificering

Låsesmede certificering

Søgeradius

Ryd alle

 

ASSA ABLOY leverer sine produkter via et veletableret distributionsnet til alle typer af kunder; både private og erhvervsvirksomheder. På vores forhandlersøgning kan du søge efter forhandlere, og finde de som er tættest på din adresse. Søgningen foregår via postnummer eller by.

Låsesmede certificeringer

Alle låsesmede som har en samarbejdsaftale med os, er professionelle certificerede låsesmede, som besidder en stor faglig ekspertise. Samtidig kan de tilbyde forbrugerne en høj service og rådgivning på området.

Vi har samarbejdsaftaler med næsten alle danske låsesmede. Dette samarbejde indeholder tre forskellige certificeringer. Hver certificering stiller krav til hvad en låsesmed skal have af uddannelse, kurser og forretning.

En samarbejdsaftale med oa er derfor forbrugerens garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning.

For privatforbrugeren er det en god idé at vælge en låsesmed, som har en certificering. Og her kan alle låsesmede, uanset certificering, tilbyde en høj service og rådgivning.