Låsesmede certificeringer

/Local/assaabloyopeningsolutionsDK/Om_Os/Certificeret-assa-abloy-center.jpg

ASSA ABLOY har samarbejdsaftaler med næsten alle danske låsesmede. Dette samarbejde indeholder tre forskellige certificeringer. Hver certificering stiller krav til hvad en låsesmed skal have af uddannelse, kurser og forretning.

En samarbejdsaftale med ASSA ABLOY er derfor forbrugerens garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning.

For virksomheder er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering låsesmeden har, for at få den bedst mulige service og rådgivning.

For privatforbrugeren er det en god idé at vælge en låsesmed, som har en certificering. Og her kan alle låsesmede, uanset certificering, tilbyde en høj service og rådgivning.

Herunder kan du se hvilken forskel der er på de forskellige certificeringer.

Guld certificeret ASSA ABLOY center
Låsesmede med denne certificering kan levere totalløsninger til den bedste sikring af virksomheden. Samtidig har de minimum to personer i virksomheden, som enten er uddannede låsesmede eller indehaver af tre års relevant erhvervserfaring som er godkendt af ASSA ABLOY. Samtidig har låsesmeden også en forretning, som skal have åbent fra 10-16 i hverdagene.

Sølv certificeret ASSA ABLOY center
Låsesmede med denne certificering kan levere totalløsninger til den bedste sikring af virksomheden. De har minimum en person i virksomheden, som enten er uddannet låsesmed eller indehaver af tre års relevant erhvervserfaring som er godkendt af ASSA ABLOY. Det er ikke et krav at låsesmeden skal have en forretning.

Bronze certificeret ASSA ABLOY center
Låsesmede med denne certificering tager sig især af montage og servicering af låse i virksomheder. De har minimum en person i virksomheden, som enten er uddannet låsesmed eller indehaver af tre års relevant erhvervserfaring som er godkendt af ASSA ABLOY. Det er ikke et krav at låsesmeden skal have en forretning.