Konsulenter til låsesmede, alarm- og elinstallatører

Er du låsesmed eller alarm- og elinstallatør? Og har du brug for hjælp? Kontakt vores konsulenter for rådgivning om alt fra sikringsløsninger til butiksindretning. Vi hjælper med alle stadier i salgsprocessen, kontraktforhandling, PEU m.v.

Vores konsulenter er specialicerede inden for forskellige områder. Find den rette konsulent for dig nedenfor og få hjælp til lige netop det, du har brug for. Kontakt os allerede i dag.

Få hjælp til produkter, kundemøder, butiksindretning m.v.

Kontakt disse konsulenter for at få hjælp med rådgivning om mekaniske sikringsløsninger, låse-systemer, CLIQ® og Traka, kundemøder med slutkunder samt butiksindretning. Vi hjælper dig med at gøre din hverdag lettere.

Få hjælp til adgangskontrol

Kontakt disse konsulenter for hjælp med alle stadier i salgsprocessen, når det drejer sig om adgangskontrol. Vi har stor erfaring med projektering af ADK løsninger, salgsprocessen, kontraktforhandling med slutbrugere og kan hjælpe med at gøre komplekse løsninger kundetilpassede.

Få hjælp med Professional End Users (PEU)

Kontakt Martin for at få hjælp med at håndtere og bearbejde kommuner, regioner og de største danske og internationale virksomheder på sikringsområdet. Disse opgaver bliver ofte store, komplekse og tidskrævende. Så tag fat i vores PEU afdeling - her finder du erfaringen og forståelsen fra tilsvarende projekter.

Salgschef