Formularer

Brug vores online bestillingsformularer. Det hele kommer til at gå lidt nemmere og lidt hurtigere – både for dig, når du skal lave din bestilling, for os, når vi skal tage imod ordren og for kunden, der gerne vil have ekstra nøgler eller cylindre.

I ASSA ABLOYs online bestillingsformularer er der indlagt cookies, som sørger for at dine kontaktoplysninger så som kundenummer, navn, adresse og email huskes til efterfølgende bestillinger. Du skal altså kun indtaste din egen information én gang.

Formularer vedr. låsesystemer

Fuldmagt til servicering af låsesystem fra ASSA ABLOY

Når I installerer et låsesystem fra ASSA ABLOY, skal I i forbindelse med udlevering af de nødvendige oplysninger til godkendt ASSA ABLOY forhandler, udfylde nedenstående service fuldmagt.

Denne fuldmagt vedrører ikke bestilling af systemnøgler

 

Vælg sikkerhedsprocedure for bestilling af ekstra nøgler og cylindre til jeres låsesystem

Endvidere skal I beslutte hvor stram kontrol ASSA ABLOY skal føre med bestilling af nye nøgler og cylindre til jeres låsesystem. Udfyld derfor formularen vedr. sikkerhedsprocedure nedenfor og send den til os. Se vejledning.

 

Bestil ekstra nøgler og cylindre til jeres låsesystem

For sikker og præcis levering anbefaler vi, at I bruger vores online bestillingsformular til bestilling af systemnøgler og -cylindre.

 

Alternativt kan I udfylde denne formular og sende den til os pr. mail eller pr. post. Eller kontakte kundeservice system.

Nøgler og cylindre i Garant Plus og Garant 10

Anvend online bestilling for sikker og præcis levering  
 
Online bestilling af nøgler og cylindre