Bestil nøgler og cylindre online

Anvend vores online bestillingsformularer ved bestilling af nøgler og cylindre til låsesystemer og Garant produkter.

Det hele kommer til at gå lidt nemmere og lidt hurtigere – både for dig, når du skal lave din bestilling – for os når vi skal tage imod ordren – og for kunden der gerne vil have ekstra nøgler eller cylindre.

I ASSA ABLOYs online bestillingsformularer er der indlagt cookies, som sørger for at dine kontaktoplysninger så som kundenummer, navn, adresse og email huskes til efterfølgende bestillinger. Du skal altså kun indtaste din egen information én gang.

Nøgler og cylindre til låsesystemer

Bestil nøgler og cylindre til ASSA ABLOY låsesystemer online. På den måde sikres det, at alle oplysninger følger bestillingen, og at vi derfor kan ekspedere ordren hurtigt og med høj kvalitet.

Gå til online bestilling

Nøgler og cylindre til Garant Plus og Garant 10

Det er slut med at sende Garant Plus sikkerhedskort med posten. Bestil i stedet dine nøgler og cylindre online.

Sikkerhed 
Det er vigtigt, at sikkerheden ved bestilling af Garant Plus og Garant 10 nøgler og cylindre overholdes. Du har som forhandler ansvaret for at tjekke sikkerhedskortets ejer, ved at sammenligne underskriften bag på kortet med kundens.

Bestilling af nyt sikkerhedskort 
Er kortet bortkommet, kræves det, at du tjekker, om nøgleejer er den han/hun udgiver sig for. For at få et nyt kort produceret, skal der indsendes en udfyldt formular, samt den nøgle som kortet skal laves efter. Bestilling af nye kort kan derfor ikke foregå online.

Gå til online bestilling