Adgangskontrolsystem

assa-abloy-adgangskontrol-ordborg
assa-abloy-adgangskontrol-ordborg

Traditionel eller elektronisk adgangskontrol 

Som alt andet i dag er adgangskontrol til en bygning, nu også på vej til at blive digital.

Tidligere har man sikret adgangen til en virksomhed, eller bolig, på traditionel vis ved hjælp af nøgler. Men i dag er flere og flere begyndt at skifte over til elektroniske adgangskontrolsystemer.

Elektronisk adgangskontrolsystem 

Med et elektronisk adgangssystem har du muligheden for at opnå større sikkerhed og få en notifikation, hvis der er nogen, der kommer ind i en bygning, uden de har tilladelse til det.

Et elektronisk adgangskontrolsystem giver dig derfor et højt sikkerhedsniveau, og du har mulighed for at kontrollere hvem der kan komme ind og ud ved hjælp af adgangskort eller kode. 

Adgangskontrol til virksomheden 

En central del af enhver virksomhed er deres sikkerhed. Derfor er et effektivt adgangskontrolsystem, der kun tillader adgang for personer med de rette adgangsgivende elementer vigtigt, da det er med til at højne den generelle sikkerhed i virksomheden betragteligt.

Til virksomheder er det også muligt at tilskrive personlige koder til hver enkelt medarbejder, der udstyres med et adgangsgivende kort eller kode. På den måde får du et præcist overblik over hvem, der har adgang til bygningen hvornår.

Med et elektronisk adgangskontrolsystem til virksomheden får du derudover muligheden for at kombinere både adgangskontrol og tyverialarm, da du modtager notifikationer, hvis uvedkommende trænger ind i bygningen. 

Læs mere om ASSA ABLOYs adgangskontrolsystemer til virksomheder her. 

Elektronisk lås til hjemmet 

Med en elektronisk lås til hjemmet kan du vinke farvel til brug af den velkendte nøgle.

Når man har en elektronisk lås til hjemmet installeret har du mulighed for, at medlemmer af husstanden kan lukke sig ind i boligen ved hjælp af en nøglebrik, kode eller via en smartphone. Du kan også åbne døren på afstand for fx håndværkere, posten eller barnepigen. Læs mere om vores elektroniske lås her.