Gamle låse

gamle-laase-assa-abloy-ordbog
gamle-laase-assa-abloy-ordbog

Hvis du har en nøgle med det runde hoved, så er det en rigtig god idé at skifte den ud til en mere sikker løsning. Nøglen med det runde hoved blev lanceret i 1930erne, og er ikke længere sikker at anvende til aflåsning af boligen.

Som hovedregel er det rigtig godt at have gode patenterede låse på dørene i boligen, som har bore- og dirkesikring. Hvis en lås har bore- eller dirkesikring bliver det en betydelig sværere opgave for indbrudstyven, og det kan betyde at personen opgiver sit forehavende og begiver sig videre.

Hvis du er i tvivl om hvor sikre dine låse er, så er det en god idé at kontakte en låsesmed. En låsesmed kan nemlig hjælpe dig med at lave et sikringstjek af hjemmet, og anbefale hvilken sikringsløsning der passer bedst til dit hjem.

Få samme nøgle til det hele

Står du overfor at skulle udskifte låsene i dit hjem? Så er det en rigtig god idé at vælge patenterede låse. En af de vigtigste fordele er, at en patenteret lås har en bore- og dirkesikring. Det bliver derfor betydeligt sværere for en indbrudstyv at bryde ind i hjemmet.

Samtidig er det kun godkendte ASSA ABLOY forhandlere som kan kopiere nøgler til låsene derhjemme. Det betyder at du vil kunne bevare et godt overblik over hvor mange nøgler, der er i omløb til dit hjem. Sidst men ikke mindst kan du også få samme nøgle til det hele – og det gør både hverdagen og nøglebundtet lettere.

Ny bolig – nye låse                             

Når man flytter i ny bolig, er det ret almindeligt at overtage den tidligere beboers nøgler. Men har du nogensinde tænkt over, at der muligvis kan være et større antal nøgler i omløb til din nye bolig?

Derfor er det en god idé at sørge for at udskifte låsene ved indflytning. Dermed er du sikker på, at det kun er dig som har adgang til din nye bolig.

Patenterede låse fra ASSA ABLOY

ASSA ABLOY tilbyder to patenterede låsesystemer til private – og de hedder Serie 1200 og Garant Plus. Begge låsesystemer har en bore- og dirkesikring, og der kan kun blive lavet ekstra nøgler hos godkendte ASSA ABLOY forhandlere. Derudover kan du med Serie 1200 og Garant Plus få samme nøgle til det hele.