Låsesystem

laasesystem-assa-abloy-ordbog
laasesystem-assa-abloy-ordbog

Hvis flere brugere skal have adgang til en bygning, er det ofte en stor fordel at anvende et låsesystem. Et låsesystem er bygget sådan op, at flere forskellige nøgler kan passe i den samme låsecylinder. Det giver dermed mulighed for at bestemme hvilke nøgler eller personer, der skal have adgang til hver enkel dør i jeres bygningsmasse.

Det betyder også, at man kan tildele forskellige niveauer af adgang til hver enkel medarbejder, således at nogle brugere har begrænset adgang i bygningen – og andre medarbejdere kan tildeles flere rettigheder ved hjælp af deres nøgle.

Fordele med et patenteret låsesystem

Hvis du står overfor at skulle investere i et nyt låsesystem, så anbefaler vi altid, at man investerer i et patenteret låsesystem. Det vil nemlig sikre, at du opnår flere fordele.

Først og fremmest er nøglerne sikret mod kopiering – og du vil dermed altid have et komplet overblik over hvilke nøgler der er i omløb. Det vil nemlig kun være muligt at få lavet nye nøgler hos godkendte ASSA ABLOY forhandlere eller direkte hos ASSA ABLOY. Hvad der er en mulighed afhænger af hvilken sikkerhedsprocedure du har valgt til dit låsesystem. Læs mere om valg af sikkerhedsprocedure her.

En anden vigtig fordel er at patenterede låsesystemer har en bore- og dirkesikring i låsecylinderen. Det betyder at låsecylinderen bliver væsentlig sværere at bore eller dirke ud af døren, og at en indbrudstyv potentielt kan opgive sit forehavende. Læs mere om bore- og dirkesikring her.  

Vælg et låsesystem med flere sikkerhedsniveauer

I dag kan virksomheder, kommuner og institutioner opleve at der er behov for at sikre specifikke lokaler bedre end andre. Det kan fx være nødvendigt at sikre serverrummet med højsikkerhedscylinder, hvor en standardlåsecylinder kan give den nødvendige sikkerhed til et kontorlokale.

Med vores Triton 501 låsesystem behøver du kun et låsesystem for at imødekomme behovet. Det er et patenteret låsesystem med højeste sikkerhed, hvori der kan kombineres tre sikkerhedsniveauer i ét og samme låsesystem. Derfor anbefaler vi dette låsesystem til aflåsning af virksomheder og institutioner – og uanset størrelse, placering samt ønske til aflåsning kan det laves sådan, at hver bruger kun har en enkel nøgle.

Et godt alternativ til Triton 501 er låsesystemet Merkur 401, der også er et patenteret låsesystem som giver god kontrol over et bestemt antal af nøgler. Dette system giver muligheden for at opbygge et låsesystem alt efter behov og ønsker uden at gå på kompromis med fleksibiliteten. Merkur 401 er placeret næsthøjest på vores sikkerhedsbarometer og har en god sikkerhed.

Du kan se en oversigt over vores låsesystemer her.