Slagfast sikkerhedscylinder

slagfast-sikkerhedscylinder-assa-abloy-ordbog
slagfast-sikkerhedscylinder-assa-abloy-ordbog

En låsecylinder har en stor betydning for den samlede sikring af bygningen. Det er nemlig oftest tyvens fokuspunkt – så det er vigtigt at man vælger en låsecylinder som giver en virkelig god beskyttelse mod angreb og forsøg på udtræk af låsecylinderen.  Derfor har vi lanceret en slagfast sikkerhedscylinder, som er udviklet til at opfylde fremtidens krav til sikkerhed og den nye standard EN 1303:2013 grade 6/D.

Hvorfor er en slagfast sikkerhedscylinder en god investering?

Når du skal vurdere en låsecylinders modstandsstyrke, er der primært to faktorer som du skal holde øje med: Hvordan låsecylinderen er fastgjort, og mekanismen inde i låsecylinderen.  

Det er en unik patenteret konstruktion i sikkerhedscylinderen, som øger sikkerheden væsentligt – og det er bl.a. fire hærdede skruer, hærdede hylstermøtrikker, hærdet boresikringsplade og hærdede stifter som giver en særdeles god beskyttelse mod angreb. Derudover øger en nyudviklet sikkerhedsmøtrik modstandskraften mod vriderangreb og forsøg på udtræk af cylinderen.

Den slagfaste sikkerhedscylinder ser på ydersiden ens ud – uanset hvilket låsesystem den indgår i. Men der kan være forskellige mekanismer inde i cylinderen, alt efter hvilken type låsesystem den skal passe ind i.

En slagfast sikkerhedscylinder har en ekstrem høj brudstyrke

Vores nye slagfaste sikkerhedscylinder fås med dobbeltcylinder og sikkerhedstromle – og det betyder at låsecylinderen har en ekstrem høj brudstyrke. Samtidig har cylinderen også en indbygget blokering for afmontering af den udvendige cylinderring – og det betyder af tyven allerede ved mødet med den udvendige cylinderring for sin sag for.

Hvor kan man anvende en slagfast sikkerhedscylinder?

Cylinderen er meget nem at montere – og den kan anvendes på alle træ- og ståldøre, hvor der i dag er monteret en oval cylinder. Samtidig kan den slagfaste sikkerhedscylinder ikke afmonteres uden nøglen – og det gælder alle modeller med sikkerhedstromle.

Hvilke godkendelser har en slagfast sikkerhedscylinder?

Den slagfaste sikkerhedscylinder er godkendt efter den højest mulige godkendelse efter cylinder EN1303 6/2, og indbrudsbeskyttende låseenhed SSF3522 klasse 5.