Terrassedørlås

assa-abloy-code-handle-terassedor
assa-abloy-code-handle-terassedor
terrassedorlaas-assa-abloy-ordbog

Det kan nemlig forhindre at tyven bruger terrassedøren som ind- og udgang.  

Samtidig kan en lås på terrassedøren også forhindre, at en tyv kan begå indbrud via underboring. Hvis et indbrud sker via underboring, betyder det at tyven borer direkte gennem døren, og skubber dørhåndtaget op.

Heldigvis er det nemt og hurtigt at få sikret terrassedøren med en lås. Til formålet kan du få både en elektronisk og mekanisk udgave.

Terrassedørgreb med kode – Code Handle

Vores elektroniske terrassedørgreb Code Handle er et smart dørgreb, som har et indbygget kodetastatur. Døren kan dermed kun åbnes af personer, som kender til koden. Det betyder også, at du ikke længere skal huske nøglen, hver gang du gerne vil en tur ud på terrassen.

Sådan bruger du Code Handle
Det elektroniske terrassedørsgreb er meget nemt at bruge. Det åbnes ved at man trykker en valgfri sekscifret kode, og låses ved at man trykker på den røde hængelås. Code Handle leveres med en fabrikskode, som kan ændres til en kode, som kun husets beboere kender til.

Dørgrebet bruger batterier, men koden huskes selvfølgelig under et batteriskifte – og derfor er det ikke nødvendigt at installere koden på ny. Derudover er Code Handle let at installere, og passe til de fleste typer af kantstanglåse.  

Code Handle kan også anvendes til altandøre og vinduer med greb. Det fås i mat krom, blank krom og hvid.

Terrassedørgreb med nøgle

Vores terrassedørgreb med nøgle kan låses indefra via en låsecylinder, og det forhindrer at tyven kan lukke sig ud gennem terrassedøren. Samtidig kan terrassedørslåsen virke forebyggende – og det kan betyde at tyven måske opgiver sit forehavende.

Der medfølger også en dørgrebskobling, der fungerer som brudsikring. Det betyder at det er koblingen som går i stykker, og ikke selve låsen i tilfælde af forsøg på indbrud.

Dørgrebet passer til de fleste typer af kantstanglås, og leveres i mat krom, blank krom eller hvid. Derudover er det også en god idé at vælge en patenteret lås til dørgrebet. Her kan du med fordel gå efter Garant Plus eller Serie 1200.