Vinduessikring

Vindueslaas
Vindueslaas

Mange tænker ikke over vinduessikring, når snakken falder på sikring af hjemmet. Men der er faktisk en del indbrud som sker via vinduerne, og derfor vil vinduessikring kunne hjælpe med at sikre din bolig bedst muligt.  

Vinduessikring består af to dele – først og fremmest skal du sørge for, at vinduerne i hjemmet er i god kvalitet. Det er nemlig vigtigt at vinduerne ikke er lige til at pille ud, og det er en svær opgave hvis dine vinduer er i god kvalitet. Derefter kan du kigge på låse til vinduerne. En tommelfingerregel vedr. vinduessikring er, at det er en god idé at sikre vinduerne med enten en mekanisk eller elektronisk vindueslås.

Vinduessikring med en mekanisk vindueslås

Vælger du at investere i en vindueslås med en låsecylinder er der bl.a. den fordel at låsen kan indgå i vores låsesystemer: Triton 501, Merkur 401, Garant Plus og Serie 1200. Det betyder fx at du kan bruge samme nøgle til både yderdøre og vinduer – og det gør hverdagen og nøglebundtet en smule lettere.  

Vindueslås RD1680 er registreret hos Forsikring & Pension

Vores vindueslås RD1680 er registreret efter F&P’s henvisning som godkendt vindueslås efter de høje svenske sikringskrav SS3620 Klasse A. For at kunne få vindueslåsen registreret hos F&P skal der bl.a. være 500 mulige nøglevarianter – og vores vindueslås har minimum 100.000 nøglevarianter. Derudover er vindueslåsen lille og diskret, og testet til at modstå tryk og træk.

Vinduessikring med en elektronisk vindueslås

En elektronisk lås til vinduerne er nem at bruge – den låses op ved at taste en valgfri sekscifret kode, og låses igen ved at trykke på den røde hængelås. Samtidig er den også hurtig at installere. Der skal nemlig ikke trækkes kabler, fordi låsen bruger batterier.

Når man skifter batterier i låsen er det ikke nødvendigt at huske på koden. Det er nemlig lavet så smart, at låsen husker koden under batteriskiftet. Dermed slipper man altså for at indstille koden igen.