Vores tiltag

Bæredygtighed kræver, at vi alle er engageret. Når vi samarbejder og deler ideer og kreativitet, kan vi nå vores mål. Alle vores medarbejdere verden over er aktører i ASSA ABLOYs bæredygtighedsinitiativer, som omfatter miljøhensyn, udvikling og promovering af bæredygtige produkter, sundhed og sikkerhed, social ansvarlighed og vores forretningspartneres overholdelse af standarder.

Skaber værdi for kunderne gennem bæredygtig innovation

Vores kunder efterspørger i stadig stigende grad bæredygtige døråbningsløsninger, især i forhold til energieffektivitet og sundheden for beboerne i en bygning. Bæredygtig innovation er af afgørende betydning for at imødekomme kundernes krav. ASSA ABLOY bruger sine bæredygtighedsinitiativer til at integrere bæredygtighed i produktinnovationsprocessen.

Nul affald

Vores mål er at minimere affald ved enhver given lejlighed. Vores mantra er: Reducer, genbrug og recirkulation. Derfor har vi stor fokus på affaldshåndtering og på at undgå at affald dannes. I Europa, Mellemøsten og Afrika har 15 af vores lokaliteter opnået visionen om nul affald til deponering. En bedrift vi har fået godkendt af den uvildige og internationalt anerkendte NGO Carbon Trust til uafhængigt at bekræfte vores "Nul affald"-status.

Miljøproduktdeklarationer (EPD'er)

Vi fører an på vejen mod en mere transparent og bæredygtig global industri med vores deltagelse i EPD-programmet og har fået mere end 250 miljø-produktdeklarationer på tværs af flere produktkategorier i hele koncernen siden 2008. Du kan få mere at vide ved at læse detaljerne i programmet eller gennemse vores EPD-bibliotek.

Uddannelse fremmer forståelsen

For at øge bevidstheden om bæredygtighed i ASSA ABLOY-koncernen uddanner vi vores medarbejdere med korte interaktive onlinekurser og sætter dem i stand til at handle bæredygtigt. Vores Green Teams hjælper vores virksomhed med at drive virksomhed på en mere effektiv, bæredygtig og innovativ måde.