ASSA ABLOY Tour 2019

/Local/assaabloyopeningsolutionsDK/Kampagner/ASSA%20ABLOY%20Tour%202019/ASSA%20ABLOY%20Tour%20datoer%20header_1.jpg

Kom og mød os på ASSA ABLOY Tour 2019

- din unikke mulighed for at blive præsenteret for alle sikringsløsninger på én gang 

Vi kommer rundt til seks byer i Danmark i september og oktober, og her vil det være muligt at blive præsenteret for alt fra de mere traditionelle nøgleløsninger til store og komplekse digitale adgangskontrolsystemer.

 

Kom og hør om de nyeste sikringsløsninger inden for bl.a.

 • Adgangskontrolsystemer
 • Mekaniske låsesystemer
 • Elektroniske låse
 • Dørlukkere og dørautomatik
 • Nød- og panikløsninger
 • Nøgleskabe og værdiskabe
 • Smart Living til private
 • Et par nyheder

 

Tilmeld dig vores seminarer og få den nyeste viden om:

  København Aalborg Odense Herning Aarhus Roskilde
EN-standarder og SFF-normer 9:30-10:15   9:30-10:15   9:30-10:15  
Nød- og panik 10:30-11:15   10:30-11:15   10:30-11:15  
Forebyggende brandsikring   9:30-10:15 12:00-12:45 9:30-10:15
  9:30-10:15
Mobilen som nøgle
10:30-11:15
10:30-11:15
10:30-11:15
Fremtidens byggeri 12:00-12:45 12:00-12:45

12:00-12:45
12:00-12:45
Sikker digital identitet 13:00-13:45
13:00-13:45 13:00-13:45
13:00-13:45
13:00-13:45

 

Få også en præsentation af vores BIM kompatible produktspecifikationsværktøj, ASSA ABLOY Openings StudioTM.

Seminarer

EN-standarder og SSF-normer - Er du opdateret på de nye EN-standarder og SSF-normer?

Er du opdateret på de nye EN-standarder og SSF-normer?

Den tidligere farveklassificering, hvor højsikkerhed er kendetegnet ved farven rød, er i dag erstattet af EN- godkendelser. Erstatningen har medført, at klassificeringen af eksempelvis højsikkerhedsløsninger er blevet mere kompleks. Derudover er der forskel på hhv. EN-standarder og SFF-normer – og der er både fordele og begrænsninger ved de to forskellige former for godkendelser. På dette års ASSA ABLOY Tour kan du blive klogere på de nyeste godkendelser og klassificeringer i EN-standarder og SSF-normer.

Carsten Meents, som er ekspert i standarder og godkendelser, vil tage dig gennem seminaret og gøre dig klogere på EN-standarder og SSF-normer. Carsten Meents har mange års erfaring i den praktiske anvendelse af både EN-standarder og SSF-normer, og han kan vejlede i alt fra anvendelsesmuligheder til styrker og svagheder.

Tilmeld dig seminaret og få opdateret din viden om de godkendelser og klassificeringer, som anvendes i dag. Vores formål med seminaret er, at du skal blive fortrolig med de nye godkendelser, og at du er i stand til at finde den bedste løsning ud fra de pågældende behov for sikkerhed.

Nød- og panik - Har du ro i maven ift. jeres nød- og panik løsninger?

Har du ro i maven ift. jeres nød- og panik løsninger?

Er du nogle gange i tvivl om reglerne for nød og panik, eller står du over for konkrete udfordringer med et byggeri, hvor der også skal tænkes nød- og panikløsninger ind i sikkerheden? Du har nu muligheden for at blive opdateret på gældende regler og nye løsninger.

Ved seminaret vil Carsten Meents gennemgå og vejlede dig i nød- og panikløsninger, og vise de nye muligheder, der blandt andet indeholder elektronisk styring af nød- og panikudgange.

Derudover vil der være en gennemgang af relevante standarder; EN 179 (Nød), EN 1125 (Panik) og den nye EN 13637 (Elektronisk styring af nød- og panikudgange).

Underviser er Carsten Meents, som er ASSA ABLOYs ekspert inden for standarder og godkendelser – herunder reglerne for nød- og panik. Derudover er Carsten produktchef med mere end 10 års erfaring.

Tilmeld dig, så vi sammen kan skabe en mere tryg hverdag for os selv og hinanden.

Forebyggende brandsikring - Har du brandsikret din arbejdsplads?

Har du brandsikret din arbejdsplads?

En repræsentant fra det lokale brandvæsen vil fortælle om brandsikkerhed, med fokus på nødudgange og flugtveje og ikke mindst om de mulige konsekvenser af IKKE at brandsikre ens hjem og arbejdsplads.

På seminaret vil der blive givet en masse eksempler på brandsikring, der er korrekt udført og dermed har vist sit værd i en rigtig brand, men også enkelte eksempler hvor retningslinjerne desværre ikke har været fulgt.  

Kom og hør det lokale brandvæsen fortælle om deres hverdag. Vi lover, at det vil gøre et stort indtryk, og at vi efterfølgende kan hjælpe dig med at sikre en tryg hverdag for dig og dine kolleger.

Mobilen som nøgle - Fremtidens adgangskort?

Mobilen som nøgle – Fremtidens adgangskort?

Bliv klogere på brugen af mobiltelefoner som nøgle.

På seminaret vil vi se nærmere på, hvordan man i dag kan anvende mobiltelefonen som nøgle i forbindelse med elektronisk adgangskontrol. Hvilke fordele giver det, og hvad skal man være opmærksom på? Hvilke muligheder åbner der sig, og hvilke overvejelser skal man gøre sig ved introduktionen af mobile nøgler?

 • Er mobile nøgler overhovedet sikre nok?
 • Kan mobile nøgler levere både sikkerhed og bekvemmelighed?
 • Kan mobile nøgler være svaret på det stigende behov for mobilitet?
 • Kan brugen af mobile nøgler eliminere håndteringen af traditionelle kort og brikker?
 • Kan det passe at mobile nøgler er mere drifts- og omkostningseffektive end traditionelle kort og brikker?

Det er alt sammen spørgsmål, som Lars Nørgaard Hansen, Business Manager hos ASSA ABLOY og ekspert inden for elektronisk adgangskontrol med mere end 10 års erfaring inden for området, vil forsøge at besvare på dette seminar.

Fremtidens byggeri - Hvordan sikrer vi adgangsforholdene i vores bygninger i fremtiden?

Hvordan sikrer vi adgangsforholdene i vores bygninger i fremtiden?

På ASSA ABLOY Tour 2019 kan du høre fremtidsforsker, Jesper Bo Jensen, fortælle underholdende og udfordrende om fremtidens byggeri, og hvordan vi i fremtiden kan sikre adgangsforholdene i vores bygninger. Jesper Bo Jensen vil fokusere på kontorer, boligområder og produktionsbygninger. Han vil komme ind på den digitale revolution og ser på det store spørgsmål om, hvor den digitale revolution bringer os hen. Hertil vil Jesper Bo Jensen ligeledes komme ind på forskellige generationers – unge som ældre – forhold til teknologi og sikkerhed.

Fremtidsforskeren vil også give sit bud på, hvordan åbninger i fremtidens bygninger vil se ud i lyset af bæredygtighed. Mere konkret vil Jesper Bo Jensen fortælle, hvordan vi frem mod 2040 vil skabe bæredygtige bygninger med fokus på at sikre adgangsforholdene.

Seminaret er din særlige mulighed for at blive introduceret for fremtidens sikrings- og adgangsløsninger, så du i fremtiden også kan være med til at opfylde kundernes behov for sikkerhed og tryghed.

Jesper Bo Jensen

Jesper Bo Jensen, Fremtidsforsker

Sikker digital identitet - Er din digitale identitet sikker i din virksomhed/organisation?

Er din digitale identitet sikker i din virksomhed/ organisation?

En stigende digitalisering betyder, at identifikationsmetoder i form af en genkendelig håndskrift, accent i stemmen ved en telefonsamtale eller blot dét at være fysisk tilstede, udebliver. Når der er et fravær af genkendelige identifikationselementer, bliver der åbnet op for nye kriminalitetsformer, og vores samfund bliver sårbart over for nye former for svindel og bedrageri.

Når man som virksomhed skal beskytte sine data, er sikker digital identitet ekstrem vigtig, og forskellige love stiller krav til, hvordan digitale identiteter skal dannes, administreres og anvendes af brugerne.

Bjarke Alling, CEO hos Liga og formand for IT-Branchens it-sikkerhedsudvalg, vil give et unikt indblik i denne proces, som er essentiel for at styrke og udvikle en sikker digital identitet i din virksomhed eller organisation, og du vil få svar på, hvilke love og regler din virksomhed skal overholde, efter at eksempelvis GDPR er indført.

Samlet set vil seminaret give dig bud på mulige økonomiske gevinster, øget brugervenlighed og ikke mindst en bedre It-sikkerhed i din virksomhed.  

Bjarke Allinge

Bjarke Alling, CEO hos Liga og formand for IT-Branchens it-sikkerhedsudvalg

BIM kompatibelt produktspecifikationsværkstøj; ASSA ABLOY Openings Studio™

Vil et BIM kompatibelt produktspecifikationsværktøj også gøre din hverdag lettere?

Det er ingen hemmelighed at udarbejdelsen af specifikationer bliver mere og mere kompliceret, og derfor bør du stifte kendskab med vores innovative koncept for arkitekter og bygningskonstruktører - ASSA ABLOY Openings Studio™.

Seminaret om ASSA ABLOY Openings Studio™ er din unikke mulighed for at blive klogere på vores softwareprogram, som vil forenkle din hverdag. Vi kan med stolthed introducere et kraftfuldt produktspecifikationsværktøj, der gør det lettere for dig at finde den rette løsning til det pågældende bygningsprojekt. ASSA ABLOY Openings Studio™ er et innovativt BIM-kompatibelt softwareprogram, der forenkler produktspecifikationen af låse og tilhørende beslag for dig.

Med ASSA ABLOY Openings Studio™ er du på forkant med udviklingen for produktspecifikation. Det er blandt andet muligt at udarbejde en komplet specifikation af låse og tilhørende beslag til dit aktuelle projekt. ASSA ABLOY Openings Studio™ giver også en større funktionalitet, idet programmet er specielt udviklet til at integrere med Revit® og ArchiCAD®.

Selve seminaret kræver ingen tilmelding, da det kører i produktudstillingen kl. 9.30, 11:30 og 13.30, så tilmeld dig blot vores Tour, og vi vil gøre dig klogere på ASSA ABLOY Openings Studio™, så netop dine projekter kan blive nemmere at tilgå.

Tilmeld dig i dag

Det hele er gratis, og du kan besøge os mellem kl. 9.00 og 15.00 – på det tidspunkt der passer dig.

Du kan tilmelde dig nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

København d. 10. september

Eventet er blevet afholdt.

Aalborg d. 18. september

Eventet et blevet afholdet.

Odense d. 2. oktober

Eventet er blevet afholdt.

Herning d. 9. oktober

Eventet er blevet afholdt.

Aarhus d. 23. oktober

Eventet er blevet afholdt.

Roskilde d. 30. oktober

Eventet er blevet afholdt.

Formular