En slagfast sikkerhedscylinder er klar til fremtidens sikringskrav

En låsecylinder har meget stor betydning for den samlede sikring af en bygning. Det er her man åbner og låser døren – og det er ofte låsecylinderen, der er tyvens fokuspunkt, når de begår indbrud. Så det er vigtigt at man vælger en låsecylinder som giver en særdeles god beskyttelse mod angreb og forsøg på udtræk.

Derfor har Ruko netop lanceret en ny slagfast sikkerhedscylinder, som er udviklet til at opfylde fremtidens krav til sikkerhed som bl.a. kommer fra forsikringsselskaberne og den nye standard EN 1303:2013 grade 6/D.

Derfor er en slagfast sikkerhedscylinder en god investering

Når man vurderer en låsecylinders modstandsstyrke, er det primært to faktorer man skal holde øje med: Hvordan låsecylinderen er fastgjort, og mekanismen inde i låsecylinderen.

Det er den unikke patenterede konstruktion i sikkerhedscylinderen, som øger sikkerheden betragteligt – og det er bla. fire hærdede skruer, hærdede hylstermøtrikker, hærdet boresikringsplade og hærdede stifter som giver en særdeles god beskyttelse mod angreb.  Og en nyudviklet sikkerhedsmøtrik øger modstandskraften mod vriderangreb og forsøg på udtræk af cylinderen. 

Den slagfaste sikkerhedscylinder har samme udseende, uanset hvilket låsesystem den indgår i. Men der kan være forskellige mekanismer inde i cylinderen, alt efter hvilken type låsesystem den skal passe ind i.

Ekstrem høj brudstyrke er nøgleordene

Ruko’s nye slagfaste sikkerhedscylinder fås med dobbeltcylinder og sikkerhedstromle, og det betyder at den har en ekstrem høj brudstyrke. Derudover har cylinderen også en indbygget blokering for afmontering af den udvendige cylinderring – og det betyder, at tyven møder en stor udfordring allerede ved den udvendige cylinderring.

Cylinderen er meget nem at montere – og den kan anvendes på alle træ- og ståldøre hvor der i dag er monteret en oval cylinder. Samtidig kan den slagfaste sikkerhedscylinder ikke afmonteres uden nøglen – og det gælder alle modeller med sikkerhedstromle. 

Godkendelse

Den slagfaste sikkerhedscylinder er godkendt efter den højest mulige godkendelse efter cylinder EN1303 6/2, og indbruds beskyttende låseenhed SSF3522 klasse 5.

Yderligere information: Produktchef Henrik Jørgensen, tlf. 4454 4454