Forbrugerne er klar til elektronisk aflåsning

ASSA ABLOY har udgivet en rapport, der viser, at de europæiske forbrugere er klar til at sætte en elektronisk lås på deres hoveddør.

ASSA ABLOY, verdens førende låsevirksomhed, har i samarbejde med IFSEC Global udarbejdet en rapport, der undersøger markedet for digitale låse til private. Rapporten er baseret på en undersøgelse lavet blandt omkring 300 potentielle købere fra hele Europa.

Rapporten viser, at forbrugerne stiller mange krav til deres kommende elektroniske lås. Den skal naturligvis være sikker, men derudover skal den bl.a. også kunne styres med en app, kunne integreres med andre smart-home enheder, have godt design og ikke skulle installeres med kabler.

Specielt appen, der knytter sig til låsen, skal have mange funktioner, for at leve op til forbrugernes krav. Den skal kunne åbne døren på afstand, være i stand til at sende og annullere koder/nøgler på afstand, kunne vise status på døren og give notifikationer når nogen låser sig ind. Desuden går forbrugerne op i, at låsen er nem at installere, selvom de ikke har noget imod at skulle bore et ekstra hul i døren.

Du kan læse hele rapporten her.  

Vær opmærksom på, at ikke alle viste produkter er tilgængelige i Danmark på nuværende tidspunkt.