Glyptoteket valgte et elektronisk låsesystem

I hjertet af København har Glyptoteket haft adresse siden 1897, og bygningen byder på imponerende kunstskatte fra bl.a. Grækenland, Egypten og Italien.

Udover at fungere som museum er Glyptoteket også en fredet bygning, og derfor er der nogle helt særlige krav og behov som de skal leve op til, hvis de gerne vil foretage ændringer på bygningen.

Så da Glyptoteket stod over for at skulle udskifte deres låsesystem, var det også vigtigt for dem at den nye løsning ikke krævede, at der skulle laves større ændringer ved bygningen. 

Glyptoteket valgte CLIQ™

Derfor faldt valget på det elektroniske låsesystem CLIQ™, som kombinerer det bedste fra det traditionelle mekaniske låsesystem med ny teknologi på en elektronisk avanceret platform. Samtidig er CLIQ™ meget velegnet til fredede bygninger, da der ikke skal laves yderligere indgreb i døren ved installation af låsesystemet.

Hos Glyptoteket har de forskellige grupper af medarbejdere. Fra start har det været vigtigt for museet, at medarbejderne kun havde adgang til de steder, som var nødvendige for dem i deres arbejdsdag. Og de behov og krav er CLIQ™ blevet designet efter hos Glyptoteket.  

Derudover er det af stor betydning, at Glyptoteket nu har fået en løsning, hvor nøgler hurtigt kan spærres, eller hvor deres udløbstid nemt kan reguleres. 

Medarbejderne er glade for det nye låsesystem

Med CLIQ™ har Glyptoteket fået et intelligent elektronisk låsesystem, som har højnet sikkerheden hos dem. Samtidig har overgangen til det elektroniske låsesystem gået rigtig godt.

Medarbejderne har også været meget tilfredse med låsesystemet. Det eneste de har skulle vænne sig til var, at CLIQ™ nøglen kommer med en lille klik lyd når man har sat den ind i en låsecylinder – og at man først derefter kan dreje CLIQ™ nøglen og åbne døren.