Mød Alex Pedersen – Ruko’s nye arkitektrådgiver

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Alex Lillesø Pedersen, som er vores nyeste kollega. Alex har tidligere været hos Carl-Ras, og har gennem mere end 20 år fået et godt kendskab til byggebranchen.

Her har Alex bla. serviceret og rådgivet tømrere/snedkere, entreprenører og offentlige kunder. Senest har Alex været segmentansvarlig og har haft ansvar for SKI-aftaler og boligforeninger.

Hos Ruko vil Alex som arkitektrådgiver sikre effektiv og professionel rådgivning til arkitekter, entreprenører og bygherrer i København og Nordsjælland. Om jobbet siger Alex: ”For mig handler det om at gøre en forskel for vores kunder, og skabe en merværdi via den rådgivning vi tilbyder her hos Ruko. Og det er afgørende, at vi kan hjælpe vores kunder til en nemmere hverdag.” 

Deltagelse i projekteringsfasen kvalitetssikrer byggeprojekter

Hos Ruko er Alex en del af vores arkitektrådgivning, som bl.a. tilbyder at udarbejde en komplet beslagsbeskrivelse til det aktuelle byggeprojekt, hvilket er din sikkerhed for at få de rette produkter til byggeprojektet, hvad angår lovkrav, funktionalitet og sikkerhed.

Dermed er man sikret professionel hjælp fra start til slut. Alex fortæller: ”Udover at vi er med i projekteringsfasen, så deltager vi også på byggemøder, hvor afholdelse af dørmøder er med til at kvalitetssikre byggeprojektet, og at de projekterede døre også svarer til de forventninger bygherren/brugeren af bygningen har.” 

Hos Ruko er vi glade for at kunne byde Alex velkommen – og vi ser frem til at kunne drage nytte af hans viden og erfaring.