Mød Martin Sass – Ruko’s nye Key Account Manager

Martin Sass er netop startet som Key Account Manager hos Ruko, og hans ansvarsområde er kundesegmentet Professional end users (PEU). Martin kommer fra en stilling som storkundebehandler hos G4S, hvor han bl.a. har haft ansvaret for rådgivning af større virksomheder omkring sikring af deres værdier.

Martin startede sin karriere i forsvaret, og er uddannet officer. I 2009 begyndte han sin karriere i sikringsbranchen, da han startede hos G4S som distriktskundekonsulent, og efterfølgende som storkundebehandler.

Som storkundebehandler har Martin bl.a. haft ansvaret for at rådgive større danske virksomheder fra fx consumer- og fødevarebranchen samt forsyningsselskaber. Martin kommer derfor med en bred erfaring indenfor rådgivning af sikringsløsninger  – og ikke mindst med et stort kendskab til sikringsbranchen. 

Integration mellem systemer er vigtige

I løbet af den tid Martin har været i branchen har der været fart på produktudviklingen, hvilket har været meget interessant at følge.

”Adgangskontrolsystemer som er lette at integrere op imod andre systemer, er allerede meget efterspurgte i dag – og derfor tror jeg kun, at vi fremover vil møde et øget krav til, at de systemer der er på markedet kan integreres med fx CTS anlæg, tidsregistering- samt mødebookings systemer. I takt med den øgede efterspørgsel vi ser på markedet, er det helt klart et behov som man i fremtiden bør forsøge at imødekomme” fortæller Martin.

Hos Ruko er vi glade for at kunne byde Martin velkommen – og vi ser frem til at kunne drage nytte af Martins viden og erfaring fra sikringsbranchen.