Mød Thomas Hansen – Ruko’s nye Account Manager

Thomas Hansen er netop startet som Account Manager hos Ruko, og hans ansvarsområde er vores låsesmedekunder på Sjælland og Fyn. Thomas kommer fra en stilling som sikkerhedskonsulent hos G4S, hvor han bl.a. har haft ansvar for rådgivning og salg af sikringsløsninger til erhverv og detailbranchen.

Thomas startede sin karriere hos Inventarland, hvor han er udlært som engrosvarehandelsassistent. Derefter har Thomas været en del år i guldsmedebranchen, hvor han bl.a. har haft ansvar for salget af Georg Jensen smykker og ure til guldsmedebranchen.

Efter tiden hos Georg Jensen kom Thomas videre til Blomberg Medical, hvor han bl.a. havde ansvar for at opbygge deres brand i Danmark og undervisning af kursister. Og det var tiden i guldsmedebranchen, som vækkede Thomas’ interesse for sikringsbranchen.

Guldsmedebranchen vakte en interesse for sikring

Derfor søgte Thomas videre til G4S, hvor han igennem flere år har arbejdet som sikkerhedskonsulent. Her har Thomas bl.a. haft ansvaret for at rådgive og sælge sikringsløsninger til erhverv og detailbranchen som fx adgangskontrolsystemer, tyverialarmer og ABA-anlæg.

 Thomas kommer derfor med et stort kendskab til sikringsbranchen, og en stor viden omkring hvordan man kan hjælpe vores kunder frem til den bedste løsning. Thomas fortæller: ”For mig er det vigtigt at vores kunder ser mig som bindeleddet mellem dem og Ruko – og udvikle deres forretning i samarbejde med dem. For på den måde kan vi i fællesskab hjælpe vores kunder frem til den bedste sikringsløsning.”

Hos Ruko er vi glade for at kunne byde Thomas et stort velkommen – og vi ser frem til at kunne drage nytte af hans viden og erfaring.