Ny dørlukker med friløb øger brugervenligheden

Med vores nyeste dørlukker DC700 G-FM® får man alt hvad der behøves for at kunne lukke døren korrekt, let og lydløst i, på steder hvor der er høj trafik – og samtidig bliver hverdagen nemmere for medarbejderne, som hver dag færdes i bygningerne, pga. teknologien med friløb.

En dørlukker gør hverdagen nemmere ved at sikre at dørene bliver nemmere at betjene, og med den friløbs teknologi (Free Motion) som der er installeret i  DC700 G-FM® bliver det endnu nemmere.

Free Motion teknologien medfører nemlig høj brugervenlighed på de døre, den er installeret på – og der vil ingen åbningsmodstand være, hvis man installerer DC700 G-FM® på sine døre, og tilslutter den til 24VDC. Og når der ingen åbningsmodstand er på dørene, betyder det at brugerne får en nem og hurtig adgang rundt i bygningen.

Derudover vil DC700 G-FM® altid lukke automatisk ved strømsvigt eller brandalarm via et ABDL-anlæg. Samtidig er dørlukkeren nem og hurtig at installere, på grund af den yderst brugervenlige bore- og montageskabelon, som medfølger.  

Produktegenskaber og godkendelser

Dørlukkeren DC700 G-FM® fås i et flot og moderne design, og kan anvendes til både enkelt- og dobbeltdøre.  Samtidig kan døren tilsluttes branddøre og helt almindelige døre – og det giver helt unikke muligheder for anvendelsesområder i en bygning.

Dørlukkeren kan anvendes på døre med en max vægt på 120 kg – og max bredde på 1400 mm. Den kan monteres på både hængselside og modsat hængselsside, og er H/V vendbar. Ved montage i hængelsessiden, kan dør eller karm-montage frit vælges. Generelt er DC700 G-FM®  vedligeholdelsesfrit, men det anbefales at funktionsteste dørlukkeren mindst en gang om året.  

Derudover er DC700 G-FM®  testet og godkendt iht. EN 1155.

 

Yderligere information: Produktchef Rune Christensen, tlf. 4454 4454