Ruko har fået ny direktør pr. 1. december 2016

Michael Friis er pr. 1. december tiltrådt som Ruko’s administrerende direktør. Michael Friis afløser Tommy Hjulmand, der har søgt nye udfordringer som management konsulent.

Sikringsmarkedet er under forandring, og fokus i branchen er ved at skifte fra den traditionelle mekaniske nøgle til elektromekanisk aflåsning. Derfor vil en af Michaels fokusområder hos Ruko være på vækst og nye distributionskanaler til vores elektromekaniske produkter. 

Udover fokus på de elektromekaniske produkter vil Michael også have fokus på at bibeholde og udvikle vores position på det danske sikringsmarked.

Stor erfaring inden for sikringsbranchen

Ruko er en del af ASSA ABLOY koncernen, som er en verdensledende aktør på sikringsmarkedet. Michael har arbejdet for koncernen i 17 år. Først her hos Ruko, hvor Michael bl.a. har været ansat som eksport- og produktchef.

Senest har Michael slået sine folder hos Yale EMEA, hvor han senest har været midlertidig konstitueret direktør for Yale i Mellemøsten.

Derudover har Michael en MBA-grad fra Middlesex University i England. Og Michael har samtidig stor erfaring med salg, forretningsudvikling og marketing – og har også et rigtig godt kendskab til logistik og produktion.

Vi er glade for at kunne byde Michael velkommen tilbage.