Ruko lancerer SMARTair Guest

SMARTairTM Guest er et offline system til hoteller, vandrerhjem, Bed & Breakfast, midlertidige boliger og lignende med op til 50 døre. Med SMARTair Guest kan hotellet nemt skifte fra mekaniske nøgler til kort, uden komplicerede kabel- og netværksinstallationer.

SMARTairTM Guest har to forskellige brugergrænseflader, en for installatører og hotellets back office folk – og en for receptionspersonalet. Dette sikrer en nem og hurtig adgang til netop de funktioner, som hver af personalegrupperne har behov for.

Med check ind/ud funktionen kan personalet hurtigt og sikkert give adgang til en gæst, uden der er risiko for at tjekke en person ind i et værelse, hvor der allerede bor nogen. Når tiden for check ud kommer, stopper kortet automatisk med at fungere – og værelset bliver derefter tilgængeligt, og en ny gæst kan tjekkes ind.

Teknikken i SMARTairTM Guest 

SMARTairTM Guest anvender for-konfigurerede kort og brikker, som sikrer en højere sikkerhed for gæster og personale.

SMARTairTM Guest anvender samme velkendte e-cylindre, langskiltslæsere og væglæsere som de øvrige SMARTairTM systemer – SMARTairTM Pro, SMARTairTM Genesis og TESA hotel. Til SMARTairTM Guest systemet findes der desuden værdiskabe og energisparer til værelserne.

De batteridrevne langskilts læsere kan monteres uden indgriben i døren. Det giver høj driftssikkerhed, da gæsterne altid kan åbne sit værelse, selv i tilfælde af en strømafbrydelse. Langskiltene tilbyder en række unikke funktioner for værelsesdøren, i form af Privacy og ”Escape and Return”. På yderdøre kan eksternt forsynede væglæsere fungere som kodelås eller kortlæser i udvalgte tidsrum.

Yderligere information: Produktchef Lars Nørgaard Hansen, tlf. 4454 4454.