Byd besøgende velkommen med dørautomatik

Dagligt besøges hospitalerne af mange patienter og pårørende. Derudover har hospitalets ansatte sin daglige gang på hospitalet. Det betyder at dørene åbnes mange gange i løbet af en enkelt dag — og derfor kan det lette hverdagen for både patienter, pårørende og ansatte at have dørautomatik installeret.

At hospitalerne står overfor store udfordringer er ingen hemmelighed — dagligt bliver personale og ledelse mødt med krav om større effektivisering, mere tid til patienterne og et bedre fysisk arbejdsmiljø. Og i den forbindelse kan det, at have dørautomatik installeret faktisk betyde at personalets arbejdstid bliver effektiviseret, samt at man i sidste ende også får mere tid til patienterne.

Derudover skaber det også et bedre fysisk arbejdsmiljø at have dørautomatik installeret. Prøv at forestille dig hvor meget tid, man samlet set ville spilde hvis man hver dag skulle forbi døre der ikke var installeret dørautomatik. Samtidig kan det også være en fysisk belastning for personalet, hvis de gentagne gange skal åbne tunge døre enten uden eller med patienter.

Patienter og pårørende kan bevæge sig rundt nemt og sikkert

Dagligt bliver personalet mødt af patienter, som har meget forskellige forudsætninger for at kunne bevæge sig rundt. Ældre, kørestolsbrugere eller gangbesværede patienter ville fx have svært ved at bevæge sig rundt på hospitalet, hvis de blev mødt af døre som ikke åbner og lukker automatisk.

Samtidig kan det også i nogen tilfælde udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis en dør smækker i, uden patienten har nået at komme forbi døren. Derfor er det vigtigt, at et dørautomatikanlæg yder driftsikker betjening af høj kvalitet året rundt.  

Omfattende række valgmuligheder

Med dørautomatik fra Ruko får man sikkerhed, og nem adgang rundt på hospitalet. Samtidig får man også en omfattende række af valgmuligheder for at kunne tilpasse løsningen så den passer til hver enkelt hospital.

Både DA501 og EMO fra Ruko er specielt velegnet til hospitaler, fordi denne type af dørautomatik lever op til de høje betingelser man stiller til driften. Samtidig kan DA501 og EMO også håndtere den mængde af patienter, pårørende og ansatte der hver dag har sin gang på hospitalet.