Et elektronisk låsesystem åbner for nye muligheder

Med et elektronisk låsesystem får du det bedste fra to verdener. Vores elektroniske låsesystem CLIQ™ er nemlig baseret på den velkendte mekaniske nøgle, samt fleksibiliteten og den ekstra sikkerhed man kender fra elektronisk adgangskontrol.

Men hvad er fordelene for dig, hvis du vælger at investere i et elekronisk låsesystem? Først og fremmest, så er en vigtig fordel at du kan kombinere flere sikkerhedsniveauer i ét og samme låsesystem.

Det betyder, at du kan differentiere sikkerhedsniveauet på forskellige døre i bygningen. Fx har rengørings- og kopirum måske ikke brug for lige så høj sikkerhed som arkiv- og serverrum. På den måde bliver det med CLIQ muligt at tildele udvalgte rum et højere sikkerhedsniveau. Det betyder også, at en investering i et elektronisk låsesystem bliver en omkostningseffektiv løsning, da der ikke skal installeres elektroniske låsecylindre på samtlige døre.

Medarbejdere har kun brug for en nøgle
Selvom der er flere sikkerhedsniveauer i et elektronisk låsesystem betyder det heldigvis ikke, at dit nøglebundt skal indeholde flere forskellige nøgler. For hver enkel medarbejder har kun behov for én nøgle – og det øger sikkerheden og fleksibiliteten markant. 

Et elektronisk låsesystem drives af strøm fra nøglerne via batterier. Der skal altså ikke skiftes batterier ude ved de enkelte døre, men kun i nøglerne ca. hvert andet år. Når en medarbejders nøgle er ved at løbe tør for strøm, giver den besked i god tid. Der er altså ikke risiko for, at der opstår situationer, hvor en dør ikke kan åbnes på grund af et fladt batteri. 

Nem og brugervenlig installation er nøgleordet
En elektronisk låsecylinder installeres på en dør på samme måde som en almindelig låsecylinder. Den nuværende cylinder som sidder på døren skal bare afmonteres – og derefter kan man installere den elektroniske låsecylinder. Det betyder at et elektronisk låsesystem bl.a. er ideelt til bygninger, hvor udtrykket ikke må ændres. Det kan fx gælde fredede bygninger, hvor det er bevarelse af det originale udtryk der er afgørende af æstetiske årsager. 

CLIQ er batteridrevet, og derfor skal der heller ikke trækkes kabler til de døre hvor de elektroniske låsecylindre skal monteres. Det gør installationen både nemmere, hurtigere og billigere end hvis der skal installeres et komplet adgangskontrolsystem.

Læs mere om vores elektroniske låsesystemer CLIQ og CLIQ Remote her.