Få styr på byggeprojektet med arkitektrådgivning

På baggrund af mange års erfaring med projektbeskrivelser, ved vi hvor godt et resultat man kan skabe, hvis man tænker i totalløsninger til beslåning af døre allerede i projekteringsfasen.

Derfor tilbyder vi effektiv og professionel rådgivning til arkitekter, entreprenører og andre projekterende allerede i projekteringsfasen. Med vores rådgivning bliver du sikret harmoni mellem funktion, brugervenlighed og design, samtidig med at sikringsniveauet bliver tilpasset byggeriets behov.

Rådgivning igennem hele byggeprocessen minimerer risikoen for eventuelle fejlinstallationer, og giver desuden størst mulig glæde af låse- og beslagprodukterne. Rådgivningen er uden beregning, og inkluderer personlige møder på tegnestuen eller på byggepladsen, samt afholdelse af dørmøder. Dørmøderne er med til at kvalitetssikre byggeprojektet, og at de projekterede døre også svarer til de forventninger bygherren/brugeren af bygningen har.

Totalkoncept og beslagsspecifikation sikrer gode resultater

Vores arkitektrådgivning varetages af vores arkitektrådgivere der har mange års erfaring, og vi hjælper arkitekter, entreprenører og andre projekterende med totalrådgivning. Det inkluderer alt fra beslagspecifikationer til behovsanalyser, og til beslåning af døre i forbindelse med byggerier af enhver art.

Udarbejdelsen af en komplet beslagspecifikation allerede i projekteringsfasen betyder, at den komplette specifikation af låse og tilhørende beslag samt sikring af dørene skræddersyes til det specifikke byggeris behov.

Beslagsspecifikationen kan følge byggeprojektet fra start til slut, og derved minimeres risikoen for eventuelle fejlinstallationer. Samtidig er specifikationen af låse og tilhørende beslag med til at sikre den rette funktion af dørene, og derved får brugerne af byggeriet den størst mulige glæde af låse- og beslagsprodukterne.

Arkitektrådgivningen omfatter produkter og rådgivningsydelser inden for:

  • Mekaniske låse, låsesystemer og elektronisk adgangskontrol
  • Beslag til døre, porte, vinduer, nødudgangsdøre og branddøre
  • Dørautomatik og branddørlukning
  • Software til nøgleadministration
  • Rådgivning vedrørende overholdelse af regler, forskrifter og standarder
  • Behovsanalyse med vurdering af risiko og forslag til sikkerhedsniveau
  • Udarbejdelse af komplet beslagspecifikation inkl. dørliste, beslagliste og produktoversigt der er tilpasset det aktuelle projekt
  • Mulighed for prisafgivelse i forbindelse med licitation
  • Afholdelse af dørmøder der er med til at kvalitetssikre byggeprojektet, og at de projekterede døre også svarer til de forventninger bygherren/brugeren af bygningen har