Hvorfor er det en god idé at vælge adgangskontrol?

Et adgangskontrolsystem gør nemt at få overblik over, hvem der kommer og går i din virksomhed, og hvornår de gør det. Samtidig kan du også styre, hvem der skal have adgang, og hvornår de skal have det.

En anden vigtig faktor er også det høje sikkerhedsniveau. Skulle en medarbejder miste sit adgangskort, vil man med det samme kunne kode kortet ud af systemet. Sikkerheden er dermed hurtigt genoprettet – helt uden ekstra omkostninger, som der fx ville have været hvis der skulle omlægges låsecylindre.

Samtidig får den sikkerhedsansvarlige en nemmere arbejdsdag. Det kan nemlig være en administrativ tung opgave at holde styr på udlån af nøgler – og hvis en nøgle mistes, bliver sikringen af bygningen kompromitteret. Og sikkerheden bliver først genoprettet når låsecylindrene er blevet omlagt.

Adgangskontrol er vejen til den intelligente bygning

Vælger du at investere i et adgangskontrolsystem, er der ingen grund til at bekymre sig om systemet er svært at opdatere eller kombinere med andre løsninger. Mulighederne med et adgangskontrolsystem er mange – og begrænsningerne er få.

Du kan få adgangskontrolsystemer der blot sikrer, at de rette personer har adgang til virksomheden – og man kan også få løsninger der kan fungere som tidsregistrerings- eller alarmsystem. Derudover kan man også tilføje funktioner som fx styring af lys i mødelokaler eller betaling for mad i kantinen.

Hvilket adgangskontrolsystem er det rette for dig?

Det kommer meget an på behov og antal af bygninger, før man kan vurdere hvilket system der vil være den rette løsning for dig.

Her er der flere elementer som spiller ind, som fx virksomhedens størrelse og hvilket sikringsniveau der er behov for. Og det kan også have en betydning, om det kun er døre som skal sikres – eller om der også er behov for at sikre værdiskabe, serverrum, vinduer eller lignende.

Ruko har adgangskontrolsystemer, som passer til alle typer af bygninger og behov. Det vil derfor altid være muligt at finde et adgangskontrolsystem, som passer til dine behov. Læs mere om de forskellige adgangskontrolsystemer her.