Jens Møller er vendt hjem til Ruko

Jens Møller er pr. 1. september vendt hjem til Ruko, hvor han er startet som afdelingsleder for produktafdelingen og medlem af ledergruppen. Jens er særdeles velkendt i huset - Ikke kun fordi han tidligere har arbejdet hos Ruko, men også fordi han i sit tidligere arbejde som Business Unit Manager Aperio Scandinavia, faktisk har haft sin daglige gang hos Ruko.

Jens var også afdelingschef for produktafdelingen i perioden 2006 – 2012, og i den periode var han bl.a. med til at slå Ruko’s to produktafdelinger sammen. Gennem de sidste fem år har Jens så arbejdet for ASSA ABLOY Scandinavia, hvor han har siddet i flere europæiske produktudvalg og været med til at introducere Aperio produktet på det europæiske marked. Har har i de seneste fem år opbygget en Skandinavisk Aperio salgsafdeling, der har ligget nummer 1 i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) alle fem år i træk.

Nye udfordringer og ny teknologi er det, der driver Jens

Det der har drevet Jens igennem hans karriere er primært jagten på nye udfordringer, hvilket også er grunden til, at han er vendt tilbage til Ruko. Han siger selv: ”Jeg er en type, der elsker at bygge ting op, og jeg kan godt lide at få ting til at fungere. Det er bl.a. det der driver mig.”   

Ruko står netop over for nogle spændende udfordringer her de kommende år med bl.a. en navneforandring i september 2018, samt en mere digital fokusering. Jens siger selv, at det er en af de opgaver, han glæder sig mest til i sin nye rolle: ”Det er især ny teknologisk udvikling, der driver mig, og her står Ruko over for en spændende transformation i de kommende år med fokusering på nye elektroniske produkter og teknologier, eksempelvis Yale Smart Living.”

Hos Ruko skal Jens være med til at definere og igangsætte processer, der sikrer at Ruko fortsætter som den ledende spiller på markedet. For som han selv siger, så er hans afdelings primære opgave at tilse, at Ruko har de produkter som markedet vil efterspørge i årene fremover.

Vi er meget glade for at kunne byde Jens tilbage til Ruko – Vi ser desuden meget frem til endnu en gang at kunne nyde godt a Jens’ kvaliteter og trække på hans erfaring og viden.