Mød Bo Gadgaard – Ruko’s nye Key Account Manager

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Bo Gadgaard, som er vores nye kollega. Bo har tidligere været ansat hos Certego, og har gennem mere end 23 år fået et rigtig godt kendskab til sikringsbranchen.

Bo er uddannet finmekaniker, og derefter er han oplært som låsesmed hos Herlev Låse. Faktisk var Bo’s bror en af årsagerne til, at det lige netop var den karrierevej som Bo valgte, for hans bror er også oplært inden for låsesmedefaget. Bo’s bror var derfor med til at vække interessen for låsesmedefaget – og tiden i sikringsbranchen har budt på mange spændende udfordringer.

Senest har Bo været ansat hos Certego – først som montør, og derefter blev han tilbudt et job som afdelingsleder hos afdelingen i Fredericia. Det takkede Bo ja til, og det sidste år Bo var hos Certego blev han også afdelingsleder for afdelingen i Esbjerg.

Hos Ruko har Bo ansvaret for vores SMARTair forhandlere i Vestdanmark. SMARTair er et adgangskontrolsystem som Bo har et rigtig godt kendskab til – for Bo har nemlig været med til at sælge flere SMARTair løsninger de seneste par år.  

Udviklingen går mod elektroniske løsninger

Gennem sin tid i sikringsbranchen har Bo oplevet hvordan efterspørgslen har udviklet sig til at gå mod elektroniske løsninger. Og det er faktisk alle typer af kunder som efterspørger elektroniske løsninger.

Bo fortæller: ”Udviklingen i branchen går helt klart mod elektroniske løsninger. Kunder fra fx boligforeninger, uddannelsesinstitutioner og kommuner efterspørger elektroniske løsninger fordi man bl.a. nemt kan kode tabte adgangskort ud af systemet – og dermed spare på omkostningerne. Samtidig er det også en klar fordel for kunderne, at man fx med SMARTair Wireless kan åbne dørene for besøgende via sin smartphone. Det giver en helt ny grad af frihed for den sikkerhedsansvarlige.”

Hos Ruko er vi glade for at have fået Bo med ombord – og vi ser frem til at drage nytte af hans store viden og erfaring.