Sæt fokus på indretningen med dørgreb

Dørgreb er en vigtig detalje i hjemmet. Det er ikke altid en detalje man tillægger en større værdi, men designet og funktionaliteten er bl.a. med til at sikre ens hjem eller arbejdsplads.

Hver gang du griber om dørhåndtaget for at lukke eller åbne døren, er der både tænkt over form, design og funktionalitet. Der er tænkt over hver en detalje – og et dørgreb er ikke længere bare et dørgreb, men et stykke funktionelt design til hjemmet eller arbejdspladsen.

Inden du investerer i dørgreb, er det en god idé at overveje hvilken type af dør det skal sidde på. Er det en yderdør, eller til en dør mellem to rum? Husk også at dørtykkelsen skal med medregnes. Derefter vil man typisk kigge på materiale, hvad dine behov er og hvor modstandsdygtigt materiale dørgrebet skal være produceret i. Husk desuden at have trafikmængde, udformning og ikke mindst designet med i overvejelserne. 

Funktionalitet og design er nøgleordet

Ruko’s dørgreb serier er skabt gennem et samarbejde med anerkendte arkitekter fra ind- og udland. Sammen har vi skabt forskellige serier af dørgreb, som skaber en sammenhæng mellem bygningens design og brugere.

Hvis du er på udkig efter dørgreb til en yderdør, så bør materialet være slidstærkt og modstandsdygtigt over for vejr og vind. Her kan man med fordel kigge efter dørgreb i rustfrit stål, da det gør dørgrebet og beslaget slidstærkt. Til indvendige døre har man lidt mere frie tøjler i forhold til materialevalget.

Hos Ruko har vi serier med dørgreb som passer til ethvert behov. Læs mere om de forskellige dørgreb her.