Velkommen til den nye danske Yale Facebookside

Ruko har lanceret en dansk Yale Facebookside, som hedder Yale Danmark. Yale og Ruko er en del af den samme koncern, ASSA ABLOY, der er verdens førende leverandør af løsninger inden for adgangskontrol og dørautomatik til både virksomheder, institutioner og private. Derfor er det Ruko, der sælger og markedsfører Yale i Danmark, og som udover den nye Facebookside også står bag den danske Yale hjemmeside, yale.dk.

Hvad kan du se frem til på den nye Facebookside?

Facebooksiden kommer til at være et community for vores følgere og for andre danske Yale entusiaster. På Facebooksiden vi du bl.a. kunne se frem til:

  • Du kan blive blandt de første, der får at vide, når der kommer nye Yale Smart Living produkter. Yale Smart Living er det koncept vi er ved at rulle ud i Danmark i øjeblikket. Yale Smart Living er et elektronisk sikringssystem til boligejere, der består af en række enheder, der kan styres ved hjælp af en smartphone.
  • Du kan på Facebooksiden også se videoer, der giver inspiration til, hvordan du kan få mest ud af dit Yale Smart Living system. Bl.a. vil vores produktspecialister deltage i nogle videoer, hvor de fortæller om, hvordan du kan bruge Yale Smart Living
  • Vores produktspecialister vil også medvirke i videoer, hvor de giver nemme brugervejledning til de forskellige Yale produkter, så du nemt kan sætte dem rigtig op.
  • Du vil kunne deltage i forskellige quizzer, hvor du bl.a. kan tjekke, hvor smart dit hjem er. 
  • Der vil også løbende blive afholdt konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde Yale produkter.
  • Du vil også kunne få gode råd til, hvordan du sikrer dit hjem, så du kan efterlade det med ro i sindet.
  • Du vil kunne kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om Yale’s produkter, eller hvis du har ris eller ros.

Vi er meget glade for, at den nye Yale Facebookside endelig er kommet i luften, og vi håber, at I alle sammen vil være med til at tage godt imod den.