Yale Doorman er registreret hos Forsikring & Pension

Vores elektroniske lås Yale Doorman er blevet registreret hos Forsikring & Pension i klasse 3 – op til sikringsniveau 40. Registreringen betyder at Yale Doorman nu er forhåndsgodkendt til anvendelse iht. gældende krav fra forsikringsselskaberne.

Når Yale Doorman er mulig at anvende i op til sikringsniveau 40 betyder det, at produktet kan anvendes i forsikringsgodkendte løsninger i blandt andet private hjem, detailbutikker, institutioner og erhvervsvirksomheder. Yderligere inspiration for anvendelse kan findes her på Forsikring & Pensions hjemmeside.

Registreringen af Yale Doorman betyder endvidere, at alle Yale Doorman enheder, der allerede er installeret i Danmark nu bør kunne godkendes til anvendelse af forsikringsselskaberne.

Vink farvel til den gode velkendte nøgle med en elektronisk lås

Yale Doorman er en elektronisk lås til yderdøre, som er et sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med nøgle.

Du kan åbne døren med kode eller nøglebrik, og med den seneste integration til Verisure, er det nu også muligt at åbne og låse døren via en app på telefonen. Samtidig kan du også via app'en altid se, om du har husket at låse døren.

Der kan også tildeles midlertidige koder så fx håndværkere kan låse sig ind i et bestemt tidsrum. Og du bestemmer, hvem der skal kunne låse op og hvornår.

Læs mere om Yale Doorman her.