Aperio® H100 – til dig der vil have mere kontrol

Med det nye innovative Aperio® H100 dørgreb fra ASSA ABLOY kan vi nu introducere en simpel og sikker adgangskontrolløsning til brug på indvendige døre.

Aperio® H100 er den ideelle løsning til kontorer, laboratorier, mødelokaler og indvendige døre, hvor der er et ønske om ekstra sikkerhed.

Få et godt greb i din adgangskontrol

Aperio® H100 er kompatibel med en række RFID-teknologier, inklusiv iCLASS®, iCLASS® SE, Seos® samt MIFARE® Classic, Plus og DESFire. Fremover kan du altså åbne indvendige døre til følsomme områder blot ved at holde dit personlige adgangskort op mod H100 dørgrebet.

Med et minimalt strømforbrug, omfattende RFID-kompatibilitet samt nem og hurtig montering, tilbyder Aperio® H100 en omkostningseffektiv adgangskontrol, der let kan integreres til en lang række af adgangskontrolsystemer. Aperio® H100 er med andre ord en ideel løsning til dig, der vil have ekstra sikkerhed på indvendige døre – uden bekymringer om højt strømforbrug eller udskiftning af dit nuværende adgangskontrolsystem.

Adgangskontrol i elegant stilrent design

Aperio® H100 kan både fungere som online og offline enhed i såvel nye som eksisterende adgangskontrolsystemer. Da Aperio® H100 er trådløst takket være et batteri i dørgrebet, er det let og hurtigt at montere. Eksisterende mekaniske cylindre kan få lov til at blive siddende, og der skal ikke bores nye huller i døren – mere brugervenligt bliver det ikke.

Den trådløse løsning betyder desuden, at dørgrebet sikrer et elegant diskret look, der går rigtig fint i tråd med dagens moderne strømlinede døre. Aperio® H100 er udformet med henblik på, at det skal passe til langt de fleste skandinaviske døre – både i forhold til design og kompatibilitet. Aperio® H100 kan således fås i både L- og U-form, i højre- og venstrevendt version, og passer til døre på en tykkelse mellem 35 mm og 80 mm.

Med Aperio® H100 får du med andre ord et yderst funktionelt elektronisk dørgreb, der har et minimalt strømforbrug og simpel udskiftning af batterier – alt sammen udformet i et smukt moderne design, der passer perfekt ind i dagens moderne arkitektur.

Det nye Aperio® H100 dørgreb slutter sig til et omfattende udvalg af Aperio® trådløse adgangskontrollæsere, der allerede omfatter online og offline Aperio® cylindre (C100 / C900) og langskilte (E100 / E900); en online og offline lås (L100 / L900); samt en trådløs lås, der kan bringe rack- og serverskabe (KS100) ind i det samme adgangskontrolsystem som døre.