Årets sidste nomineret til Årets Lærling er fundet

Vejret fredag d. 30 november 2018 var ikke det bedste. Alligevel var der højt humør og store smil på TEC i Ballerup. Glassalen var nemlig fyldt med nyuddannede låsesmedesvende, der fejrede deres veloverståede svendeprøve sammen med deres familier og undervisere.

TEC Ballerup er den eneste skole i Danmark, hvor man kan uddanne sig til låsesmed. Hvert år bliver 2-3 hold lærlinge færdige. ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S ønsker at sætte mere fokus på låsesmedeuddannelsen, og derfor kårer vi i samarbejde med TEC Holdets Lærling. Kriterierne for at blive valgt som Holdets Lærling er personens faglige dygtighed, personens helhed og personens sociale kompetencer.  

Årets sidste Holdets Lærling er fra Certego Nordsjælland

Holdets Lærling fra årets sidste hold låsesmedelærlinge blev Patrick Grünewald fra Certego Nordsjælland. Patrick lever til fulde op til kriterierne, der er for at blive valgt til Holdets Lærling. Peter Henriksen, der er faglærer hos TEC fortæller: ”Patrick har så afgjort gjort sig fortjent til at blive kåret som årets lærling. Han har altid godt humør og giver altid gerne en hjælpende hånd med. Han har lavet mange forskellige ting i livet, før han valgte at blive låsesmed. Alt godt til Patrick fremover”.  

Patrick selv var meget glad for kåringen som Holdets Lærling. Patrick fortæller: ”Det er en fed anerkendelse at få fra mine lærere, at de synes, jeg har gjort det godt på alle fire forløb, jeg er blevet bedømt på”.   

Nomineret til Årets Lærling

Som vinder af Holdets Lærling er Patrick også nomineret til prisen som Årets Lærling. Årets lærling kåres hvert år blandt dem, der er blevet kåret som Holdets Lærling i løbet af året.

Med prisen som Årets Lærling følger også en forgyldt hængelås, samt en rejse til et af vores søsterselskaber i ASSA ABLOY koncernen. Årets lærling bliver valgt af undervisere på TEC i Ballerup og vil blive offentliggjort i starten af 2019. 

Stort tillykke til Patrick Grünewald og hans studiekammerater. Vi ønsker jer held og lykke i låsesmedebranchen.